Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez igy elfogadható...

Szerintetek ez igy elfogadható idő? (16/L)

Figyelt kérdés
Egz hónap múlva leszek 17 és már nagyon elszeretném vesziteni a szüzességem,van barátom akivel már 7 hónapja vagyok együtt,felvagyok kellőkeppen készülve mindenre,4 hónapja pettingelünk,úgyhogy,nem lesz olyan,hogy egyből a lényegre térünk és már kiismertük egymás testét,szerintetek ez korai vagy sem??(csak kiváncsi vagyok a vélemenyekre)
2011. júl. 31. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tegyétek meg! Ebben a korban ez már teljesen természetes, nem kell apácáskodni! :) Sok siker, élvezzétek egymást!

Majd meséld el, hogy milyen volt :D

2011. aug. 2. 10:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem elég érettek vagytok mindketten, megfelelő korban vagytok, nosza rajta! Sőt, ha esetleg mégsem sikerülne mesebelien, ne szomorodj el, lehet, hogy a pettinggel felhúztad nagyon és kicsit korán durran el, ilyenkor nyugodtan mondd, hogy köv. kört kérek ! :)
2011. aug. 3. 13:54
 13/14 anonim válasza:
bocs de mi az a pettingelés???
2011. aug. 7. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:12

Pettingnek hívják amikor nem történik semmilyen behatolásos aktus, csak simogatjátok egymást. Azaz nem szájjal, csak kézzel ruhában vagy anélkül. Ez kiváló alkalom, hogy megismerje egymást a pár ilyen módon is, ugyanakkor nem kell védekezni, nem veszélyesebb betegségileg mint egy francia csók.

Később ez lesz az előjáték. Ha kellően hosszú biztosan felér egy "igazi" szexel, és nagyon romantikus, szenvedélyes 8-)

2011. aug. 8. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!