Velem van a baj hgy egyszeruen nem jön hgy megujjazzam mgm? Maszturbaln szoktam de meg soha nem ujjaztam meg maham! Ez baaj? 14/L
-_-" , kössz a gúnyolódast , d kiváncsi vahyok h mst vl van a baj ?
annyikerdes lattam mar hgy gaz ha.mar 13 vesen ujjazom magam meg ijesmi es ojan valaszo jonnk h ez telesen normalos , d ez nkm vlhgy eggyaltalan nm megy !! :/
Úgy látom elférne egy segítő kéz. Konkrétabban az enyém.
Gondolkozz már! Miért lenne már baj? Miért kell meg ujjaznod magad? Amúgy is 14 vagy. Majd idővel megjön a bátorságod és kész.
Hová valósi vagy egyébként?
okee , csak lattam ezeket a kerdeseket meg a baratnoim is mar eeket beszelik es mar epanikoltaam h most mivan ? ck n vagyok a egyeduli aki meg nm ujjazza magat ??
d mostmar megnyugodtam !! xDd
Nem ,eggyáltalán nem ! magyar vagyok !!magyarul beszélek ithon , baratokkal magyar osztályb járok , ck román állampolgár !
és azért sajnos mert vannak ijen romanok akik fikaznak mrt magya vagy meg ijenek meg aval a dumaval jonnek hgy romaniaba vagyunk beszej romanul meg ikeek
tuddok romanul de nem nagyon szeretekbromanul beszelni
szerencse hn pont a hatar mellet lakom , itt sok a magyar ! e vannak 1ea romanok akik magyarul beszelnek !!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!