Mitől vérezhetett a barátnőm?
Figyelt kérdés
a barátnőmmel nemrég feküdtünk le 2 alkalommal is..az első alkalomnál(ugyanúgy mint a másodiknál is) megvolt az előjáték aztán behatoltam de az elsőnél azt mondta,hogy nagyon csíp neki..abba is hagytam..a másodiknál is ez volt a probléma de sikerült mélyebbre hatolnom és akkor el is kezdett vérezni..akkor szakítottam volna át a szűzhártyát?2011. júl. 29. 15:32
1/9 anonim válasza:
Simán lehet, hogy még jó pár alkalommal vérezni fog, meg fájni fog neki. Ehhez idő kell, minden egyes alkalom után jobb lesz egy picit.
2/9 A kérdező kommentje:
azt még megjegyezném,hogy azért is vagyok bizonytalan mert a barátnőm sokat sportol(most is szinkronúszik) és nem tudtuk, hogy akkor most mitől vérzett mert azelőtt meg egy héttel kb "állt el" neki a menstruációja
2011. júl. 29. 15:34
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2011. júl. 29. 15:35
4/9 anonim válasza:
A másodiknál szakadt át a szűzhártyája. Nem kellett volna az első alkalommal abbahagyni. Normális ha csíp és feszít.
5/9 anonim válasza:
Ha egy hete vége lett a menzesznek, akkor nem hinném, hogy az az volt.
Egész egyszerűen még szűk, még vérezhet, a szűzhártya is lehet h még ott volt.
Javaslom használjatok síkosítót, hátha úgy neki is könnyebb lesz. És légy vele türelmes, tényleg szar érzés, ha nem tudod a sexet élvezni, mert úgy érzed, hogy szétrepedsz:)
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon megértő vagyok vele mivel nagyon szeretem és ezért is álltam le vele az első alkalommal mivel akkor már nem is volt annyira nedves szerintem és el is ment tőle a kedve:/
2011. júl. 29. 16:42
7/9 anonim válasza:
hát ha szüz volt akk a szüzhártya átszakadása miatt. én barátnőm is vérzett, elég ijesztő volt, de őt nem zavarta. azóta érezhetően eltünt az a valami amit nemtudtam hogy a szüzhártya, amig el nem tünt. na ez jó értelmes lett, de azér érthető gondolom :)
8/9 A kérdező kommentje:
szűz volt persze:)..de amúgy az a gáz hogy én viszont nem nagyon éreztem h lenne benne szűzhártya:D
2011. júl. 29. 21:54
9/9 A kérdező kommentje:
amúgy nekem sem volt gondom a vérzéssel mert tudtam hogy vele járhat meg jár is szerintem:D
2011. júl. 29. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!