Srácok, tapasztalt csajjal vesztettétek el a szüzességeteket?
mennyi partnere volt elötte?
hány évesek voltatok?
barátnőd volt, vagy alkalmi?
hogy derűlt ki, hogy szűz vagy?
meg volt elégedve? elélvezett?
hamar eldurrantál?
hány menetet bírtál?
mennyi partnere volt előtte? nem tudom biztosan, de kb.4-5
hány évesek voltatok? mindketten 27 évesek voltunk
barátnőd volt, vagy alkalmi? alkalmi
hogy derült ki, hogy szűz vagy? itt az oldalon írtam neki
meg volt elégedve? elélvezett? szerintem nem volt megelégedve, de elélvezett ő is
hamar eldurrantál? igen
hány menetet bírtál? 1
mennyi partnere volt elötte? 1
hány évesek voltatok? 27f/19l
barátnőd volt, vagy alkalmi? bnő
hogy derűlt ki, hogy szűz vagy? megbeszéltük
meg volt elégedve? elélvezett? igen/igen
hamar eldurrantál? ha a 1,5 óra hamarnak számít...
hány menetet bírtál? 1
Hozzáteszem totál nem érdekelte, hogy szűz vagyok-e, de az se, hogy ő már nem az. Sajnos ma már a csajok a dugást a csók kategóriába veszik és minden partnerükkel megteszik. Semmi kivételt nem tesznek partnereik között, csak nekik legyen jó. Lehet, hogy ott és akkor jó volt vele, de azóta megbántam már, mint a kutya aki hetet kölykedzett, hogy tapasztalt csajjal kezdtem és azóta is megalázottnak érzem magam, hogy "másodhegedűs" vagyok. Aki akar, hurrogjon le, de más is járt már így gyk-s fórumozók közül.
én is "tapasztalt" csajjal, mert 17 éves kora óta folyamatosan kapcsolatban volt (2 pasi, szóval biztos volt pár száz numera mögötte), ő 23 volt én 21, de nem mondtam volna meg, hogy tapasztalt. Csak annyiban, hogy kívánta a szexet, de mozgás, irányítás, orál, stb, mintha kezdő lett volna. Később kiderült, hogy inkább őt kényeztették és az első utálta, ha ő is mozog, mert megzavarja az ő mozgásában, a második meg minden téren ki akarta elégíteni, de nem várta el, hogy viszonozza.
Annyiban volt jó, hogy napokig mehetett a kufirc, sokat tanultam és én is rávettem olyan dolgokra amiket még nem csinált, hiszen neki kellett engem tanítani, és látszólag élvezte, hogy most ő irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!