Még várok a szexszel, de később nem merném csinálni!?
16/L
21/F
Nagyon jól megvagyunk a barátommal, semmit nem erőltet, már fél éve együtt vagyunk, csak tapi, simi, ilyesmik vannak...
Azt tudni kell, hogy néha 1-2 hónapig rendszertelenül jön meg a menzeszem: késik (34-38. napra jön meg) gyenge vérzés.
Máskor nem volt ilyen. Mindig megjön vagy 3-4 hónapig normálisan, utána meg "meghülyül". :S
Szerintem 1 év alatt biztos be fog sikerülni a szex (nekem az első), nem mintha tervezném, és én is nagyon oda fogok figyelni a védekezésre, ahogy a barátom is, mert egyikünk sem szeretne babát, meg bajt; csak félek, hogy ha szexelünk majd, és nem jön meg rendesen, akkor bennem lesz a gondolat, hogy terhes lehetek-e?!
Ha ez így folytatódik, elmegyek nőgyógyászhoz kezeltetni, de ha nem javul, nem mernék így szeretkezni. :(
Mit tegyek szerintetek?
Mindenképp menj el orvoshoz,max felír valamit,mint nekem.Én is 21 vagyok és 3 hónapig nem jött meg.Elmentem de nem vagyok terhes,ezt a stressz okozta nálam,de teljesen felborult a hormonháztartásom is.Írtak fel fogamzásgátlót hogy helyre tegyék a hormonjaim.Utána 1 hónapig megvolt a menzeszem,de azóta minden rendben.Azon meg ne aggódj előre ha lefekszel és védekeztek mégis teherbe esel...-gondolkodj időben és biztonságosan történjen az első alkalom.
Remélem hasznos volt a válaszom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!