Milyen érzés a szüzesség elvesztése? Mihez lehet hasonlítani a fájdalmat?
Még szűz vagyok és már régóta együtt vagyok a barátommal és ő már nagyon szeretné, de én félek tőle egy kicsit:S a fájdalomtól is...
Légyszi segítsetek legyőzni a félelmemet:)
Előre is köszi
17L
Nekem eléggé fájt és még friss az élmény mert egy hete vesztettem el. Én olyan szorító érzéshez tudnám hasonlítani, de kibírható a fájdalom. Nem is értem hogy hogy lehet hogy vkinek egyáltalán nem fáj, mivel tágulnia mindenkinek kell és az nem megy varázsszóra.
A negyedik alkalom már egyáltalán nem fájt, sőt elég jó volt...:)
Vérezni én is véreztem a 2. és a 3. alkalomkor.
Én momentán nem tudom :P
De egy jó tanács, mindenképp "játszatok" egymással (lehetőleg sokat). Előtte nem árt megismerni a másik testét, főleg ha mindketten szüzek vagytok.
És az sem árt ha ismered a saját tested ahhoz hogy tudd irányítani a partnered, ha valamit nem jól csinál :D
Szóval ne parázz (De paráználkodj! :D - bocsi ezt nem tudtam kihagyni), bízz a párodban, és persze "készüljetek fel" egymásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!