Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Későn érő srácok, ti mikor...

Későn érő srácok, ti mikor csókolóztatok először, mikor volt először barátnőtök, mikor szexeltetek először?

Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, de még egyik sem jött össze. :\
2011. júl. 24. 20:18
1 2
 11/19 Papla válasza:
12%
srácok, nem akarok oltani vagy valami, de 15 éves vok és már nem szűz.. ebbe a korba ez már nem olyan.. a csajok egyre merészebbek... meg én eleve az a " jó pasi " típus vagyok :D
2011. júl. 25. 01:52
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
grat, szépfiú.
2011. júl. 25. 13:43
 13/19 LeszNevem válasza:
64%

Igazából én is kocka típus vagyok, de ugy osztom be az életem hogy délután gép, este buli éjjel gép. délig alvás és ujra ugyanez :) így egyszerre lehetsz boldog kocka és lehet sok szép lány az életedbe. Ezenkívül kell egy kis bátorság/merészség is.

Sok butaság bejön... Például egyszer odamentem egy lányhoz hogy: "Szia beszélgetnénk mert hát elég nagy király vagyok." és bejött :) Szóval ne félj hogy beégsz csak merd. 17/F

2011. júl. 26. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Szegény gyerek... Feltett egy kérdést, erre meg ti egymást ócsároljátok... Hát, választ nem kapott... :DDD
2011. júl. 26. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

oszt hova sietsz? ha nem vagy "alfahim" tehat ramenos eroszakos, masokat elnyomo szemelyiseg (az hogy amellett kisportolt, magas az mellekes mert ezek ok okzati viszonyban allnak, egyikbol jon a masik az onbizalomnoveles folytan) akkor fiatalon nem fog bejonni, mert a tizeneves csajoknak csak az szamit hogy milyen poziciot foglalsz el AKKOR es OTT a kozegedben.

Tokmindegy hogy az aki eppen ott alfahim az egy ket ev mulva lecsuszott alkeszkent vegzi, jovoje felelossegtudata semmi, ezt egyszeruen nem latjak. Vagy ha latjak is ilyen idos korban nem vesznek rola tudomast. Akkor es abban a kozegben afele vonzodnak aki vezeto szerepet tolt be.

Turelem. Tiz ev mulva a javadra fog valtozni a helyzet meghozza nem is kicsit. Addigra neked egzisztenciad lesz, alapok, jo munka, egybol "jo parti" leszel, egykori ellenfeleid meg sehol se lesznek.

Nekem 25 eves koromba jott ossze, mire ezeket sikerult megszereznem. A csaladom nem gazdag, kulsom atlagos, szoval hiaba probalkoztam mindenki elhajtott. Most hogy megvan a stabil hatter, jol fizeto kulfoldi allas, auto, stb teljesen mashogy allnak hozzam.

27f

2011. júl. 26. 14:26
 16/19 anonim válasza:

próbálkozz nettel nekem van pár csaj ismerősöm onnan és máig "jó kapcsolatot ápolunk";)

[link] itt vannak jó buxák;)

2011. júl. 26. 14:32
 17/19 anonim ***** válasza:
11%

első csók: 14évesen

első barátnő:15évesen(kb 8 hónapig tartott)

első sex: még nem történt meg.

16/F

2011. júl. 26. 14:57
 18/19 anonim válasza:
47%
Nekem csók volt,barátnő nemvolt,szeretkezni meg épp most készülök....:D
2011. júl. 26. 17:40
 19/19 anonim válasza:
77%
Azért vigyázz, el ne késs. Ha ennyire későn érsz, miért nem veszel igénybe valamilyen járművet?
2011. aug. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!