Ha még szűz vagyok és leszoptak akkor már csak félszűz vagyok?
Miért olyan fontos ez? :) Amúgy a szüzességnek nincs pontos, egyértelmű definíciója. Amíg néhányak szerint az orális szex egyenlő a szüzességed elvesztésével, mások pedig a közösülést tartják csak a vízválasztónak. A többség egyébként az utóbbit vallja, valószínűleg azért, mert a lányok esetében az első közösülésnél történik fizikai változás is (átszakad/megreped a szűzhártya).
Érdekesség pl, hogy amikor Clinton elnök eskü alatt vallotta, hogy nem volt szexuális kapcsolata Mónikával, de végül kiderült, hogy hasonló volt náluk is, mint nálatok, akkor az mentette meg az elnököt, hogy egy friss felmérés alapján az emberek többsége nem sorolta az orális szexet ebbe a kategóriába.
hát én még életemben nem hallottam olyat h felszuz xD mi is annak a definicioja?? :DDDD
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!