Durva 2 hét múlva betöltöm a 33. életévemet. Soha nem voltam még lánnyal. Magyarul szűz vagyok,33 évesen. Mennyire hátrány ez? Milyen veszélyek leselkednek Rám? Mit tegyek, hogy végre elveszítsem?
Tudom hülyén fogalmaztam, és azt is tudom eléggé gáz ez.
Volt már barátnőm, nem is egy, de a szexig nem jutottam el, mert... Tehát biztos nem vagyok meleg!!
Örömlány? Taszítanak a prostik. Még a full bombázok is. Maga a tény, hogy bárkivel képes pénzért. Megannyi fertőzés, nemi úton terjedő betegségek... Nem kösz.
Milyen vagyok 190/85. Szeretek öltözködni, és meg is néznek. Hogyne, megismerkedek én lányokkal azzal nincs gond. Hétfőn is lesz egy randim......
Tehát miért nem jutottatok el a szexig?
Pont a legfontosabbat kihagytad...
Miért nem? Egyrészt a lány is szűz volt, és mivel én is, nem tudtam kezelni a helyzetet. Habár petting volt, de behatolás nem. Ez volt akkor.
Az elmúlt évek során is jutottam szexközelhez, de nem mertem / tudtam belemenni. Megijedek. Beindul egy védekező mechanizmusom. Lehet félek tőle.
Figyi, most mondok 1-2 dolgot... próbáld ki, aztán írd le, hogy mi az eredménye!
A randin majd húzd ki magad és a fejed emeld fel, ergo ne a betonnal szemezz!És próbálj meg a csajtól nem kérdést felrakni, hanem állítani Pl: -Hány éves vagy? (ez rossz)
- Úgy tippelem xy éves vagy(ez jó)
És randiról lépj le amikor érzed, hogy eléggé belejöttetek a beszélgetésbe... csak próbáld ki!
Le lett mondva a randi..
Jöhet a következő.
Tipp, ne légy ronda. Kösz, ezzel megvigasztaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!