Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Durva 2 hét múlva betöltöm a...

Durva 2 hét múlva betöltöm a 33. életévemet. Soha nem voltam még lánnyal. Magyarul szűz vagyok,33 évesen. Mennyire hátrány ez? Milyen veszélyek leselkednek Rám? Mit tegyek, hogy végre elveszítsem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 17:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Tudom hülyén fogalmaztam, és azt is tudom eléggé gáz ez.

Volt már barátnőm, nem is egy, de a szexig nem jutottam el, mert... Tehát biztos nem vagyok meleg!!

Örömlány? Taszítanak a prostik. Még a full bombázok is. Maga a tény, hogy bárkivel képes pénzért. Megannyi fertőzés, nemi úton terjedő betegségek... Nem kösz.

Milyen vagyok 190/85. Szeretek öltözködni, és meg is néznek. Hogyne, megismerkedek én lányokkal azzal nincs gond. Hétfőn is lesz egy randim......

2011. júl. 23. 18:11
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy csajt, aki jól néz ki, jófej, és dugd meg. 33 évesen előbb inkább veszítsd el a szüzességed, aztán keresd a nagy szerelmet.
2011. júl. 23. 18:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát miért nem jutottatok el a szexig?

Pont a legfontosabbat kihagytad...

2011. júl. 23. 18:20
 14/24 A kérdező kommentje:

Miért nem? Egyrészt a lány is szűz volt, és mivel én is, nem tudtam kezelni a helyzetet. Habár petting volt, de behatolás nem. Ez volt akkor.

Az elmúlt évek során is jutottam szexközelhez, de nem mertem / tudtam belemenni. Megijedek. Beindul egy védekező mechanizmusom. Lehet félek tőle.

2011. júl. 23. 18:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem értem, mi bajod, nem leselkedik rád veszély vagy hátrány, ha meg görcsösen el akarod veszíteni, akkor tényleg örömlány.
2011. júl. 23. 18:51
 16/24 anonim válasza:
2011. júl. 23. 19:19
 17/24 Gitarhero válasza:
100%

Figyi, most mondok 1-2 dolgot... próbáld ki, aztán írd le, hogy mi az eredménye!

A randin majd húzd ki magad és a fejed emeld fel, ergo ne a betonnal szemezz!És próbálj meg a csajtól nem kérdést felrakni, hanem állítani Pl: -Hány éves vagy? (ez rossz)

- Úgy tippelem xy éves vagy(ez jó)

És randiról lépj le amikor érzed, hogy eléggé belejöttetek a beszélgetésbe... csak próbáld ki!

2011. júl. 23. 19:22
 18/24 A kérdező kommentje:

Le lett mondva a randi..

Jöhet a következő.

Tipp, ne légy ronda. Kösz, ezzel megvigasztaltál.

2011. júl. 24. 19:05
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is kb ugyanebbe a kategóriába tartozok, ráadásul nekem még csajom se volt...
2011. júl. 25. 19:42
 20/24 micsinai válasza:
Ha találsz egy csajt akkor lehetőleg ne mond neki hogy szűz vagy viselkedj lázan, dugd meg és utána ha le akarod koptatni mond meg neki hogy elvesztetted :D ez a legjobb megoldás
2011. aug. 1. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!