Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk, lanyok, akik 13-14-15...

Fiuk, lanyok, akik 13-14-15 evesen veszitettetek el a szuzessegeteket, nektek jo volt, elveztetek, volt orgazmusotok?

Figyelt kérdés
A szuleiteknek elmondtatok? Volt valami gond? 14/F ( Am eszembe sincs hogy sexeljek, csak megkerdeztem kivancsisagbol)
2011. júl. 17. 17:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
Fájt, rossz volt, bár a pasim sem volt egy nagy akrobata. 17 éves voltam. Inkább ne vele tettem volna meg. Megbántam. Egy idióta volt:D
2011. júl. 23. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
nem mondtam el. (15 voltam) unalmas volt 1 kicsiit de nem rossz.
2011. júl. 23. 22:21
 13/15 anonim ***** válasza:
nem volt orgazmus, jó volt, nem mondtam el, 15 voltam :D nem volt semmi gond
2011. júl. 23. 22:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként nem fog fájni az első... Nekem 15 évesen történt meg, és baromira élveztem, akárcsak a barátnőm, de én előtte annyit olvastam utána és annyit kérdeztem utána, hogy szexológusnak is elmehettem volna... Ezért is írok gyakran ebbe a témába, ha védekezel rendesen, és bírod elég ideig, nemlesz gond sőt... életed egyik legnagyobb élményét élheted át... A szülőknek meghát te tudod hogy el akarod e mondani... Arra figyelj hogy ebben a témában a szülők is másképp fognak hozzáállni mint bármi másban... Tehát pl. nekem anyum nagyon sok mindent nem engedett meg, mindig is kicsit úgyéreztem hogy igaszságtalan, de amikor erről leültem vele beszélni nagyon megértő volt, és végig mosolygott... És nem kell megvárnod a 18-19 évet, érezni fogod hogy mikor állsz készen rá, ez nem kortól függ... Utóirat: ha oda jutsz, olyannal tedd meg, akit feltétel nélkül tiszta szívedből szeretsz...
2011. júl. 24. 12:50
 15/15 anonim válasza:
100%
9.es voltam az első alkalomkor. amikor elkezdtünk smárolni nem is gondoltam h mi fog következni. csak lekerültek rólunk a ruhák... az volt az első gondolatom hogy te úristen most meg fog történni. fájt az első alkalom úgyhogy abbahagytuk de másnap már nem volt semmi gond :) azóta is együtt vagyunk lassan 3 éve. :) 17L
2011. júl. 24. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!