Szűzeség elvesztése lovagló pózban? LENT
Figyelt kérdés
El akarom vesziteni a pasimmal a szüzességem és az ö kedvenc póza ha "lovagolnak" rajta és én még nem vagyok tapasztalt és szerintem én nem tudom h tudnák e rajta jól "lovagolni". Tényleg nehéz "lovagolni" a pasitokon?2011. júl. 17. 01:33
11/14 anonim válasza:
épp a tapasztalatlanság miatt nem kezdeném a lovagló pózzal.
ráér akkor kipróbálni, ha már lefeküdtetek jónéhányszor, és ráhangolódtál
12/14 anonim válasza:
Én is úgy vesztettem el a szüzességem,szal sztem hülyeség az h a misszionárius póz a legalkalmasabb az elsőre.
13/14 anonim válasza:
előttem lévőnek: attól még hogy a te első partneredet nem érdekelte mennyire tapintatos veled vagy sem, attól még a misszionárius a legalkalmasabb rengeteg szempontból. nem mindenkinek fájdalom mented az ha egyből rátáncolt egy f*szra :) egyébként előttem sokkal valaki írta hogy az olyan mintha te vennéd el neki :D ez igaz. egyszer vettem el szüzességet. akkor direktbe úgy csináltam. várj a lovaglóval amíg rá nem érzel. Szerintem marha kiábrándító mikor egy lány csak felül aztán pattog egy srácon. arra a csipő mozgásra még rá kell érezni :)
14/14 Timicica92 válasza:
saját tapasztalat...énis ugy vesztettem el és hát igen kellemetlen, de sztem minden helyzetbe az az első alkalommal...amugy meg ahogy érzed ha Te úgy szeretnéd csináld ugy...lényeg h Te élvezd !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!