Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem érzem őket megfelelő...

Miért nem érzem őket megfelelőnek?

Figyelt kérdés

22 éves szűz srác vagyok. Már több lehetőségem is adódott ezen változtatni , de mindet lemondtam, egy gondolat miatt:

nem akarom, hogy egy fiatalabb, nem szűz lány legyen az első.

15 voltam amikor kaptam az első ajánlatot egy 7-8.osztályos lánytól...(bár ő is szűz volt, de mégis fiatalka)

17éves koromban egy 15éves lány ajánlotta fel magát, de ő addigra már lefeküdt 20pasival és ez kiábrándító volt :D

Közben megismerkedtem egy 14éves lánnyal aki akart engem, de szintén visszautasítottam

Tavaly megint egy 14éves jött a képbe aki már 12éves kora óta lefeküdt 6sráccal és mivel tudtam, hogy ribi lelkű vagyis nem megbízható és bármikor leléphet más sráccal nem éltem bele magam.

Miért utasítom el őket? Mi ez a gondolat? Van más is aki hasonló cipőben járt? :D

Jah és most van egy 17éves lány... viccből rákérdeztem elveszi-e a szüzességem?! rávágta, hogy igen...(eleinte nem hitte el, hogy az vagyok -mindenki így van ezzel akinek bevallom) rákérdeztem komolyan és másodszor, harmadszor is igent mondott :P

akkor megint elő jött a gondolat, de most már elfojtom :D

2011. júl. 16. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem logikus, h nem érint túl pozitívan, h nálad fiatalabb és tapasztaltabb lány vegye el a szüzességed, de minél tovább húzod, annál nehezebb lesz olyat találni, akire ez nem igaz. egyébként meg szerintem jobban jársz, ha nem szűz lánnyal veszted el.
2011. júl. 16. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod. Megszabadulsz egy kis lelki tehertől legalább.
2011. júl. 16. 19:47
 3/5 paininini válasza:
B.u.Z.I vAgY!!!! :D
2011. júl. 16. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

off

paininini: mindenki magából indul ki...most már jelentkezhetnek nálad a meleg srácok :D tudatalatt biztos nekik csináltad ilyen csicsásra a szöveged

on

majd élek a 17éves lány ajánlatával...úgy is csak egy fiúval volt(2alkalommal) 20 srác helyett, szóval biztos elnézi a tapasztalatlanságom

2011. júl. 16. 20:36
 5/5 anonim válasza:
addig várj amíg jónak látopd elhiszem h nem vmi kis ribanccal akarosz először..
2011. júl. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!