Miért nem érzem őket megfelelőnek?
22 éves szűz srác vagyok. Már több lehetőségem is adódott ezen változtatni , de mindet lemondtam, egy gondolat miatt:
nem akarom, hogy egy fiatalabb, nem szűz lány legyen az első.
15 voltam amikor kaptam az első ajánlatot egy 7-8.osztályos lánytól...(bár ő is szűz volt, de mégis fiatalka)
17éves koromban egy 15éves lány ajánlotta fel magát, de ő addigra már lefeküdt 20pasival és ez kiábrándító volt :D
Közben megismerkedtem egy 14éves lánnyal aki akart engem, de szintén visszautasítottam
Tavaly megint egy 14éves jött a képbe aki már 12éves kora óta lefeküdt 6sráccal és mivel tudtam, hogy ribi lelkű vagyis nem megbízható és bármikor leléphet más sráccal nem éltem bele magam.
Miért utasítom el őket? Mi ez a gondolat? Van más is aki hasonló cipőben járt? :D
Jah és most van egy 17éves lány... viccből rákérdeztem elveszi-e a szüzességem?! rávágta, hogy igen...(eleinte nem hitte el, hogy az vagyok -mindenki így van ezzel akinek bevallom) rákérdeztem komolyan és másodszor, harmadszor is igent mondott :P
akkor megint elő jött a gondolat, de most már elfojtom :D
off
paininini: mindenki magából indul ki...most már jelentkezhetnek nálad a meleg srácok :D tudatalatt biztos nekik csináltad ilyen csicsásra a szöveged
on
majd élek a 17éves lány ajánlatával...úgy is csak egy fiúval volt(2alkalommal) 20 srác helyett, szóval biztos elnézi a tapasztalatlanságom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!