19 éves lány vagyok. A párommal 2 éve együtt vagyunk
már. Két éve kitartóan mellettem van, annak ellenére,
hogy még nem történt meg az aktus. Miért nem megy? Mit
kéne tennem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. A párommal 2 éve együtt vagyunk már. Két éve kitartóan mellettem van, annak ellenére, hogy még nem történt meg az aktus.Már egy ideje megromlott a viszonyunk emiatt, mert hiába próbálkozunk, nem sikerül... Eleinte féltem megmutatni is magam, de már ezzel nincs gond. Féltem, hogy a védekezés ellenére gyerekem lehet. Még szerintem ezt is megbeszéltem magammal. Az a baj, hogy még szűz vagyok, és nem fér be a "szerszáma". Pedig szerintem azt könnyebben el tudnám viselni, mint az ujját. Rosszul vagyok a gondolattól, hogy bennem van. Hogyan tudnám megértetni magammal, hogy ez természetes? Egyszerűen ha összpontosítok, hogy most menni fog, a lábaimat akkor is reflexből összezárom. A fájdalomtól félek? Van erre valami jó megoldás?
Nyugodj meg. Gondolj csak bele, mekkora ipar épül a szexre, csak nem lehet olyan rossz:DD Ne tervezzétek el előre, h most akkor szombat este megpróbáljuk. Csak amikor jólesik simogassátok egymást, és ha már rendesen felizgultál próbálkozzatok, de először csak ujjakkal. Ha már kettő bemegy, akkor nem lesz gond:) Nekünk is hasonló volt, bár én nem féltem, csak egyszerűen nem fért be:D De aztán próbálgattuk az ujjazós módszert, és így teljesen könnyen, fájdalommentesen történt az első. Szóval az egyik válaszolónak abban nincsen igaza h az első fáj. Persze, van akinek igen, de ez nem törvényszerű, ahogyan a vérzés sem.
2009. márc. 31. 23:24
13/18 anonim válasza:
utolsó előttinek : ő nem barom. igaza van.
2 év az rohadt sok idő.
nem nyávogni kéne meg ienek. 19 évesen kb olyan mint 1 12 éves. (agyilag)
a szerelem egyik ága a szex. ami NORMÁLIS és tök alap dolog 2 ember között.
sikosítót neki, v benedvesíteni jól aztán mehet.
1-2 alkalom picit fáj,aztán meg nem. nem kéne ennyire nyuszinak lenned,pláne ha 2 éve együtt vagytok.
viszont ha azután is nyavalyogni fogsz és dob a faszid . akk gondolkozz el h vajon miért is...
17/ L
2009. ápr. 1. 13:39
14/18 anonim válasza:
Jaj engedd most már útjára szegény fiút,rád pazarolt 2 évet az életéből,miközben te amugy is csak undorodsz,rosszul vagy a gondolatától. A jó megoldás: keresel magadnak egy olyan férfit akit kívánsz.
Most majd le fognak pontozni,mert szerelem és bla bla bla,de én nem sértésnek írtam,ez tényleg nincsen rendjén. A fájdalomtól meg nem lehet 2 évig félni,majdnem 20 évesen.
2009. ápr. 1. 15:06
15/18 anonim válasza:
Ilyenkor annyira megnyugszom hogy vannak még olyanok, akik úgy gondolkoznak, mint én! Külön respect az utolsó két válaszadónak!!
25/f
2009. ápr. 1. 18:50
16/18 anonim válasza:
Háát...szerintem nem kéne azért ennyire lehurrogni szegényt! Én is nagyon féltem, és nem mondom hogy nem fájt..Nem volt valami kellemes az első pár alkalom. És mindez történt egy héttel ezelőtt.
A lényeg az hogy próbálkozni, próbálkozni, próbálkozni!
L/22
2009. ápr. 3. 22:47
17/18 anonim válasza:
Lehet, hogy csak az a gond, hogy nem az a srác van melletted, akit annyira szeretsz és megbízol benne, hogy neki adnád a szüzességed. Én is hasonlóan viselkedtem és ezt a srác meg is unta. De örülök mert a mostani páromat nagyon szeretem és amikor kellőképp elmélyült érzelmileg a kapcsolatunk, odaadtam magam félelem nélkül.
2009. ápr. 7. 15:53
18/18 anonim válasza:
Az első így is úgy is fájni fog, pláne, hogy ilyen stresszes alkat vagy Ha Más megoldás nincs. Rugj, be attól ellazulsz, és fájni sem fog... Jobbat nem6tudok,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!