Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Adott két lány, álmaitok...

Fiúk! Adott két lány, álmaitok nője. Ugyanúgy néznek ki, csak egy különbség van a kettő közt. Az egyik szűz, a másik nem. Ti melyiket választanátok? A szüzet, vagy a tapasztaltat?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok és indokot is legyetek szívesek
2011. júl. 11. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

Amúgy meg ha hülye példákat írunk, akkor írok én is:

melyik cipőt vennétek fel túrára, amelyik új, nem használt és tudod hogy véresre töri 30 perc után a lábadat, vagy az extratartós, kényelmes túracipődet ami már jól illik a lábadra?

Hehe

2011. júl. 11. 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
a szüzet
2011. júl. 11. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

"Pasik azért ti sem vagytok százasok. A szűz azért nem jó (?) mert tapasztalatlan, ami egy nőnél kínos."

Nem ez a probléma, hanem az, hogy egy szűzzel hónapokig kell szarakodni, mire beadja a derekát, ráadásul bármelyik pillanatban rátörhet, hogy ő még nem élte ki magát és pofátlanul megcsal.

Viszont nem sokat számít az sem, ha egy csaj hátra dőlt és párszor széttette a lábát. Attól még lehet ugyanolyan szar az ágyban.

És egyetértek az egyik hozzászólóval. Nem az alapján fognak dönteni, hogy szűz-e vagy sem, hanem, hogy milyen ember. Legalábbis, ha hosszú távú kapcsolat a cél.

2011. júl. 11. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Azt, amelyikbe szerelmes vagyok. Egyszerre kettőbe nehéz.
2011. júl. 11. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Mindkettőt.
2011. júl. 11. 16:39
 16/19 anonim válasza:
100%
Ha kavarás,vagy egy éjszakás kaland akkor a nem szüzet, ha kapcsolatra, boldogságra tervezek akkor biztosan a szüzet választanám.
2011. júl. 11. 23:09
 17/19 Hanariko ***** válasza:
Mac008: gratulálok, te biztos lepedőakrobataként születtél. -.-
2012. aug. 24. 10:44
 18/19 Hanariko ***** válasza:
100%

"Nem ez a probléma, hanem az, hogy egy szűzzel hónapokig kell szarakodni, mire beadja a derekát, ráadásul bármelyik pillanatban rátörhet, hogy ő még nem élte ki magát és pofátlanul megcsal."

Hát sztm azért nem szűznek sem "illik" (hogy így mondjam) odadobnia magát, bár persze biztos könnyebben belemegy.

Mellesleg a megcsalás sztm nem ettől függ. A kiélés egy nagyon szar duma, annyit jelent, hogy kiszeretett belőled, az pedig nem a szüzesség függvénye. Amúgy ha megcsal (bárhogy, bármilyen is volt) akkor annyit ér, ott kell hagyni azt kész.

2012. aug. 24. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
A szűz lányt választanám, mert én is az vagyok, de ha nem lennék az akkor mindegy, azért, mert mindkettővel normális lennék, és azt szeretném amelyik mellettem van. 19/f
2012. szept. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!