Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan vegyem rá a szexre?

Hogyan vegyem rá a szexre?

Figyelt kérdés
A barátnőm 19 éves és 3hónapja vagyunk együtt. Velem csókolózott először és az a durva hogy kb csak a 2.hónapban tudtam rávenni, mivel nem tudta hogy milyen és azért tartott tőle.(és mindig azt mondta hogy ha 19évig kibírtam most se fog hiányozni). De azért rávettem. Na de a kérdésem az lenne hogy a szexre hogy vegyem rá? Hogy közelítsek felé? Attól tartok hogy a végén megharagszik vagy vmi. Annyira fogdosni sem szoktam(az előbbi miatt). Inkább csak a hasát simogatom(pólón belül)mikor csókolózunk. Egy ilyen lánynál hogy közelítsek? Nem nyúlhatok be a bugyijába csak úgy, mert a végén azt mondja hogycsak arra kell nekem...
2011. júl. 7. 16:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%

Szia! :)

Hát szerintem ez a nő olyan mint a jég, nem képes feloldódni melletted, ez 19 évesen szerintem nem normális dolog. O.o

Úgy veszem ki a szavaidból vagyis írásaidból, hogy mindig nagyon kell figyelned, hogy mit mondasz, vagy hogy éppen hova nyúlsz, mert félsz, hogy megsértődik. Néhány kérdés:

Szereted őt? Ő szeret téged? Annyira, hogy ezt is megtenné?

És végül: Biztos, hogy ő a hozzád való?

:) Hát mindenesetre sok sikert!

2011. júl. 7. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltál már, hogy ha tényleg látná, hogy ŐT szereted és nem csak szexelni akarnál, akkor könnyebben menne?
2011. júl. 7. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
3 hónap szűz lánynál kevés, főleg ha visszafogott. A simogatás jó ötlet próbáld a mellét simogatni de csak finoman, heves csókolózás közben, ha apránként haladsz be fog válni..
2011. júl. 7. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Egy ilyen csajjal nem beszélgetni kell, hanem rohadt sürgősen otthagyni a f*szba!

Aki ilyet ír a csókolózásra, hogy "ha 19évig kibírtam most se fog hiányozni", annak valami súlyos baj van az agyával, vagy te szeretnél 8-10 évet várni, hogy egyáltalán benyúlhass a bugyijába?

2011. júl. 8. 20:19
 15/16 anonim válasza:
33%
én a baratnommel tobb mint 2 éve vagyok eggyutt de még nemm tortént meg a dolog... szerintem meg kell várni a megfelelo pillanatot,ami egyszer eljon,addig meg kár eroltetni... nemde!!???
2013. máj. 15. 15:29
 16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Én az exemmel több mint 2 évig voltam együtt. 15 évesen jöttem vele össze, ő állítása szerint már nem volt szűz(idósebb volt nálam), nekem az első csókom is vele volt. Nagyon új volt minden ráadásul eléggé visszafogott jókislány voltam. Pettinggel is fél évet várattam vele. Végül több mint 2 év után úgy szakítottam, hogy soseem feküdtünk le, sőt, több mint egy hónapja nem nyúltunk egymáshoz. Egyszerűen nem illettünk össze, sosem vonzódtam hozzá igazán, ha egymáshoz is nyúltunk az nem azért volt mert én akartam, hanem mert neki akartam jót. Sosem volt velem erőszakos, csak azt éreztem hogy ezt meg kell tennem érte. Volt azóta egy egyhónapos kapcsolatom, azzal a sráccal pettingig jutottunk, maajd szakított. A mostani barátommal két hét után lefeküdtem. Ez így lehet hogy gáznak hangzik, de az első perctől kezdve tudtam, hogy ő hosszútávra tervez, és piszkosul szerelmes belém ahogy én is belé. Hozzá viszont tényleg nagyon vonzódtam már az elejétől kezdve. Hetente 6-7 alkalommal szexelünk, ha nem többször és azért mert MINDKETTEN akarjuk, nem érzem kényszernek. Ha valaki 19 évesen a csókot sem kívánta veled, az bocsi, de vagy nem vonzódik hozzád, vagy nem szeret, vagy egyik se. Ülj le vele és beszéld meg mit akar, hidd el, nem gáz, sőt, biztos vagyok benne hogy ő is akart már veled erről beszélni csak nem meri felhozni a témát, és meg is fog könnyebbülni hogy te hoztad szóba. Az is lehet (bár erre csekély az esély) hogy egyszerűen csak késő érő, vagy a neveltetése miatt bűnnek érzi ha egy pasival együtt van. Sajnos vannak ilyenek. Ha ez áll fent magyarázd el neki, hogy a szex nem bűn, mindenki csinálja, és fantasztikus, és érzéki dolog, és csak jobbá tesz egy kapcsolatot. Arra voszont készülj fel, hogy ha egy csókra két hónapot kellett várnod, akkor örülhetsz ha egy év múlva egyáltalán a pettingig eljuttok, nem hogy a szexig. Mindenesetre ülj le, és beszéld meg vele. Én is mindig tisztáztam a barátaimmal hogy rám bizony sokáig kell várniuk, de konkrét időt sose mondtam(1 mert mivan ha kivárja a biztosat, megdug és ott hagy 2.mivan ha letelik az időkorlát amit ígértem, de én még mindig nem akarom). Az más kérdés hogy utoljára nem tudtam tartani ezt, de soha egy percre sem bántam meg. Mindesetre, ha türelmes vagy, és bírod szex nélkül akkor várd meg, és hidd el meg fogja hálálni a türelmed, ha pedig nem vagy képes várni rá addig szakíts amíg még nem fáj annyira, ÉS SEMMIKÉPP SE CSALD MEG. Akkor inkább dobd ki. Ha inteligens, akkor megérti. Én is mindig azt mondtam minden páromnak, hogy ha nem tud megvárni, inkább most forduljon sarkon, nincs harag, de ne játszunk egymás idegeivel. 19/L
2016. aug. 8. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!