Hogyan kellene az első alkalomnál?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és tanácsot szeretnék kérni tőletek. Egy napon van a szülinapunk a barátommal (20 éves, ő nem szűz) és a szülinapunkon lesz az első közös szeretkezés, illetve én akkor fogom elveszíteni a szüzességem. Nem tervezek túlságosan semmit, majd úgy is jön magától ő is ezt mondta, de azért szeretném első sorban lányok tanácsát kérni, hogy még is milyen pózban,.....,......,......? Köszi előre is :)2011. júl. 6. 23:42
1/7 anonim válasza:
Sztem a hagyományos pózban, te alul, ő felül.
2/7 Dr.Sör Kálmán válasza:
A büszke vadász örök kedvenc:)
3/7 anonim válasza:
Apádék szobájában talaj részegen gang bang.Elsőnek jóleszzaz!
4/7 anonim válasza:
gondolom pettingeltek, így lehet már tudod, mi a számodra legkényelmesebb póz. Én is szűz vagyok, és nekem is van barátom akivel lassan jön az első, bár nálunk ő is szűz. Pettingek során kiderült, hogy elég vad és új dolgokra nyitott lány vagyok, amit eddig nem tudtam magamról :P szóval én pl szeretek néha irányítani, azaz felül lenni, de magánál az elveszítésnél akkor tudnék igazán ellazulni ha alul vagyok és 'csak fekszem' mármint a behatolásnál. Így szerintem az lesz hogy az eleje misszionárius és utána jöhetnek az extrák :) remélem segítettem valamit, de ez még nálam is csak elmélet.
15/L
5/7 anonim válasza:
fordits egy kis időt az előjátékra is a szex előtt, mer akkor kellően átnedvesedsz, és ha mindez megvolt akkor szerintem lovaglopozban probáljátok, mert ugy te irányitasz és ha nagyon fáj akk megállsz
6/7 anonim válasza:
Én az elsőnél alul voltam, ő felül, tehát a hagyományos . Szeretem ezt a pózt a mai napig,ha egy kis bensőséges dologra vágyom :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is a hagyományos pózban sikerült. Azzal még kiegészíteném, hogy a térdedet kicsit majd húzd a mellkasod felé. Úgy jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!