Ha csak egy fél percig volt bennem a barátom, ugye nem lehetek terhes? Szűz voltam, ez volt az első alkalom, és pár nap múlva esedékes a menzeszem.
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:14
11/21 A kérdező kommentje:
A korom miatt igazán nem szólhattok le, 19 éves vagyok. És írni is tudok, ha esetleg ez lenne a második kicikizés. Ismétlem magam, nem tudtam, hogy beteszi, mert hiába szóltam neki, reméltem, hogy bízhatok benne. Amúgy a ciklusom van, hogy még rendszertelen mostanság is.
2011. júl. 3. 23:32
12/21 anonim válasza:
uhh..hát máskor óvatosabban...
amúgy vegyél terhességi tesztet..sosem lehet tudni ő mennyire volt beindulva..de ha már nem tudott várni akkor nyilván eléggé...
a teszt nem árthat..
13/21 anonim válasza:
Nem akkora gond ez, úgyis "fogy a nemzet".
14/21 A kérdező kommentje:
Szóljatok csak le nyugodtan, elismerem, felelőtlen voltam, de komolyan nem gondoltam, hogy belémteszi. Köszönöm a válaszokat...
2011. júl. 3. 23:35
15/21 A kérdező kommentje:
Helmet, ez tény, de azért nekem még elég sok tervem van a jövőre nézve, és nem épp így képzeltem el... Babával a karomon.
2011. júl. 3. 23:37
16/21 anonim válasza:
Most már mindegy, nem szólunk le.
Nem kell pánikolni, van tabi is, meg ugye teszt.
Vagy majd a testvérénél jobban vigyázol...
17/21 A kérdező kommentje:
Nemhogy testvére, de ő sem lesz.. Nem tudok venni ilyen dolgokat, mert kis faluban élek...
2011. júl. 3. 23:39
18/21 anonim válasza:
Akkor zarándokolj el oda, ahol vehetsz legalább egy tesztet.
Hidd el, sokkal kisebb lesz a gondod, mintha véletlenül becsúszott, és aztán későn derül ki.
A problémát mindíg jobb megelőzni, mint megoldani.
Most még megelőzheted.
19/21 anonim válasza:
Ez ma történt, hagyjátok már a teszttel... amúgy túl sok a ha (előváladék, épp csak benned volt, a ciklusod végén vagy...), szóval nem lesz gond, persze megvan rá az esély, de ennél jóval durvább esetben, igazi felelőtlenségnél se szokott. Persze ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor írass ki egy 72 órásat. Sajnálom, hogy ez történt veled.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó..
2011. júl. 3. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!