Miért olyan furcsa hogy érintetlenül akarok férjhez menni?
Azt szeretném,ha a nászéjszakán veszíteném el a szüzességem.
Legalábbis most így gondolom,aztán lehet hogy lefekszem a barátommal,de most így gondolom. :) Csak ha szóba jön ez a téma,és mondom,furcsálják. :/
Utolsónak!
Tudod nem mindenki születik pillangónak!!!
Nem furcsa egyaltalan!
Annyi,hogy az idok valtoznak,a felfogas is.
Ez sajat dontesed.Ha jol valasztasz,emiatt lehet h megkapod azt a fiut aki egesz eleteben megtisztel emiatt.Semmi koze a vallashoz.
En is ilyen feleseget szeretnek magamnak,csak a baj,hogy altalban mindig az aranyos ugyes lanyokon mar 5 fiu vegigment.
Kivanom,hogy tenyleg megtiszteljen majd a fiu,akivel megteszed eloszor es te is szeretni fogod.
24F
Az a gond, hogy ezzel mindent egy lapra teszel fel.
Ha az az egy lap nem jön be: akkor először is egy csúnya nyűglődés - majd egy csúnya válás (el fogsz válni, ne félj) - majd ott állsz 30 vagy 40 évesen, gyakorlatilag szűzen és ehhez mért tapasztalattal. Esetleg még a szokásos sztereotípiával is: "minden férfi disznó".
Nem valami biztató életkilátások.
De ha bejön, akkor is előfordulhat, hogy 40 évesen végre felnősz - és tapasztalatot akarsz majd szerezni! Jó esély van rá, hogy akkor robban szét majd a házasságod (ha addig nem).
"Utolsónak!
Tudod nem mindenki születik pillangónak!!!"
Tényleg nem, de ilyen begyepesedett, múlt századi felfogással sem, mert az ilyen embereket ilyenné nevelik, hogy a szex és rossz. Természetesen nem azt írtam, hogy az ember dugjon össze-vissza és 25 éves korára legyen minimum 50 szexpartnere, de igen is szerezzen kellő élményt és tapasztalatot, mert ezt a gondolkodást ma 1000 férfiből jó ha 1 fogja tolerálni. És a korábbi hozzászólók is azt írták, hogy felesleges sokáig várni, mert lehet, hogy nem illenek össze, vagy 40 évesen jön rá, hogy miből maradt ki, de persze csak az én hozzászólásomban találták kivetnivalót.
Aranyos gondolat. :)
Nagyon sokáig én is így képzeltem el a jövőmet.
Ha valakit valóban, nagyon megszeretsz, akkor nem pusztán az élvezetért, hanem a közelségéért is lefekszel vele.
Saját tapasztalat: 19 leszek és egy fiúval feküdtem le 17 évesen, és őt nagyon-nagyon szerettem. A Szeretkezés egyáltalán nem volt jó 1. fájt 2. nem élveztem, de a mai napig az emlékeimbe írta magát, mert pusztán jó volt a közelében lenni, tudni, hogy ölelem és az ő ágyában vagyok. Ez mindennél többet ért. Úgy gondolom semmi probléma nincs a terveiddel, de számíts rá, hogy valószínűleg meggondolod magad, ha eljön az akit igazán szeretsz. Az pedig, hogy elhagy...nos. Ha igazán szeret, akkor kitart, ha pedig nem, akkor nem érdemelt meg téged.
Saját vélemény és 19 évesen nem sokat tudhatok az életről, de amit eddig tapasztaltam az ez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!