Fiúk! Mit szólnátok, ha egy bombázó! 24 éves lányról, kiderülne, hogy még szűz?
Nekem még egy éve sincs, hogy elveszítettem pedig volt már pár barátom, de nem éreztem úgy, hogy éppen xy-nal akarom, hogy megtörténjen és nem is bánom hogy eddig vártam.
Szerintem nem gáz, sőt erény!
22/L
Kedves 21:20-as válaszoló,megtudhatom hol vagy fellelhető?
Nekem is ez a problémám csak fiúban.
őszitén mi abban a jó ha valaki 24évesen még szűz? Nem látom a lényeget a szex azért van,hogy élvezzük. ne mondja nekem senki azt, hogy ne jó összebújni egy lánnyal ha pasi az illető, vagy pasival ha nő :)), akkor szép az élet ha minden renden van vele szex téren is a mai rohanó világba a szex pont úgy része lett az életünknek mind a kajálás, a csapból is az folyik.nos nem az a kérdés, hogy hány évesen kezded el, hanem, hogy jól csináld.
Egy másik dolog, az ember minél idősebb annál frusztráltabb lesz meztelenül mutatni magát. Van egy 23 éves csaj ismerősöm ki idén veszítette el, és hát nehezebben ment neki, mintha hamarabb lett volna, mert már benne volt, hogy vajon tetszik e a másiknak.
Lényeg a lényegtelenségben, hogy a SZEX JÓ, ha már betöltötted a 18at akkor nem érdemes vele várni éveket, élvezni kell az élet apró örömeit mert a élet rövid gyerekek, és hamar elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!