Huszonéves szüzek! Szerintetek mi a baj veletek, ami miatt még nem sikerült elveszíteni?
Önbizalomhiány, elutasítástól való félelem. Nem hogy a szüzességem elveszítésére, de még arra sem nagyon volt esélyem, hogy barátnőm legyen. De nem csak velem van a baj, hanem szerepet játszik a mai világban történő nevelés is, amikor is a lányok 98%-a, hogy is mondjam...értitek...Nem szeretnék konkrét dolgot megnevezni, mivel szeretném elkerülni a rosszalló megjegyzéseket...
21/f
Bocs de komolyan ez olyan vicces :,) !
26 évesen?!?!?!? pedálozol gondolom az első csókért. Nem érzed elpazaroltnak a fiatalságodat? 26 évesen nagyon remélem hogy nem fogok gyk-ba irogatni, mert az elég szégyen :,D
17/f - 14 évesen volt az első pedig akkor kinéztem vagy 10-nek de sztem egy férfi attól férfi hogy megdönt egy lányt mert végülis ez az élettani fajfenntartási szerepünk nem? Szóval ti még nem vagytok férfiak :D
"A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad."
Gondolom te is csak egy elkényeztetett f.szszopó kis panelproli vagy...
keményen ki lettem oltva ;(
Menő ez az elkényeztetett szöveg , meg nemtudom miből szűrted le ezt a panelos dolgot... de nagyon megbántottál xD xD xD
Megyek hallgatok egy kis Madonnát! "Like a Virgin, HEYY"
jah hát a kérdést nézve nálad tényleg a semmin vitatkozunk :D
De ismerd csak be hogy túl butuska vagy velem veszekedni. Nyugodtan. Nem szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!