Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki nagyon sokáig szűz...

Ha valaki nagyon sokáig szűz még lehetséges az, hogy emiatt már szinte minden elfogadható külsejű pasira felizguljon?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 18:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:26

Beszélhetnénk privátban? Ilyeneket nem mondtam még senkinek el és te úgymond jártas vagy ebben szóval te talán nem néznél le ezért.

2011. jún. 24. 18:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hm, személy szerint 21 éves koromig voltam szűz. De ilyet vizsont nem éreztem sosem. Biztos temperamentum kérdése is. De az a dolog egész jó. Úgyhogy ne félj :) S egy fiú előtt se szégyeld, hogy nincs tapasztalatod.
2011. jún. 24. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia...ha gondolod megismerkedhetünk és bármi lehet:) Attól még nem vagy rib*nc hogy vágysz a szexre, hisz ki nem?:)
2011. jún. 24. 20:06
 14/19 anonim ***** válasza:
"Természetesen igen !!! Minél tovább szűz valaki annál inkább már hajtják a hormonai , hogy végre elveszítse a szűzességét , hisz senki nem maradhat szűz élete végéig.xD Nem de ?? :P" --> Elvileg van egy 100 körüli nénike, aki még mindig szűz :P
2011. jún. 27. 14:10
 15/19 anonim válasza:
Addig vagy szűz, amíg nem érsz meg. De egy ilyen vegetatív társadalomban, ahol 14 évesen már markolásszák egymást, nem vagy NORMÁLIS, azaz elütsz a normáktól. De egy biztos, akivel az elsőt megejted arra sokáig emlékszel majd. Úgyhogy szerintem ne két hányás közt csináltasd meg a fosódat a meki retyóján...
2011. jún. 28. 00:35
 16/19 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy ne várj túl sokáig, mert egy idő után már az fog stresszelni , hogy még mindíg szűz vagy és félni fogsz az intimitástól.De persze én a legjobbakat kívánom neked és én is úgy gondolom, hogy mihamarabb tedd meg, persze megfelelő partnerrel és megfelelő érzelmi háttérrel a kapcsolatban!
2011. jún. 28. 23:59
 17/19 anonim ***** válasza:

A kerdesedre a valasz: NEM!

Ez rohejes. Hogy izgulnek mar fel szinten minden elfogadhato kulseju pasira?! :)))Hahahaha!!! :D

26 eves szuzi lany :)

2011. jún. 29. 11:15
 18/19 anonim válasza:
Ha valaki 20 évesen szűz, az azt jelenti, hogy "sokáig szűz". Woow, nem semmi! Én a szüzességemet tényleg elég sokára veszitettem el..., amit azóta sem bánok. Hivő vagyok, és úgy éreztem megéri várni arra a megfelelőre. Na ugyan az akkori párommal nem maradtunk együtt, de én nem hinném, hogy bármiről is lemaradtam volna... Mindennek megvan a maga ideje. És a Kedvesem teljesen elégedett azzal amit ma nyujtani tudok neki, nekem pedig ez a lényeg. Szóval én azt mondanám, hogy légy türelmmel, bár tudom nehéz nem annak lenni, ha azt irod, hogy szinte minden épkézláb pasira raizgulsz:)). De mégéri várni a megfelelőre.
2011. jún. 30. 10:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen :s Én 12 éwesen ráizgultham Lakatos Emóssvagra, aszt megtöcskölt aznap férfias bébirépájával titokba :$
2014. márc. 20. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!