Elszakadhat a szűzhártyája a barátnőmnek pettingnél?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel 3 hete vagyunk, ő 15, én 16...
Pettingnél, ujjazásnál nem szakíthatom ki véletlenül a szűzhártyát? Ettől félek egy kicsit... Még nem csináltam...
2009. márc. 24. 21:53
1/5 anonim válasza:
sztem nem szakítottad el.. max kicsit a lyukat növelted rajta.. nem tudom pontosan.. de NEM SZŰZnek akkor mondható ha már pénisz járt benne :) remélem segítettem
2/5 anonim válasza:
Igen elszakadhat, de nem hal bele és később az 1. szexet is megkönnyíti. Mellesleg attól még szűz marad! De tényleg nincs jobb dolgotok 15, 16 évesen? Hova siettek?
3/5 anonim válasza:
Nem tök mind1, h átszakadt vagy sem?
4/5 A kérdező kommentje:
22:24 : Köszi a választ, ha kívánjuk, és rengeteg ideje ismerjük egymást, akkor az életkor miatt nem fogok várni.
2009. márc. 25. 18:26
5/5 A kérdező kommentje:
fogok/fogunk
2009. márc. 25. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!