Mivel elegitheném ki magam? Ujjal nem megy:-? Meg szuz vagyok. Nemszeretnem feldugni . Segitseeeg:D
Ami tuti: menj el zuhanyozni és próbáld meg a csiklódra irányítani a vízsugarat... ha így sem jön be, akkor pihentesd a dolgot. valószínűleg se lelkileg, se testileg nem értél még erre meg...
hány éves is vagy?!
Na, akkor jó...a 14 már majdnem érett hozzá :)
Hát én anno úgy csináltam, hogy elmentem zuhizni,felvettem vmi kényelmes pózt( lehetőleg ülve, széttárt lábakkal...és nem is tudom kb 5-10 cm-ről ráirányítottam a vizet. Közben persze érdemes izgatni a csiklódat, na meg azért hangolódj rá. ( ha zárható a fürdőajtó érdemes bezárni, meg a szülők ne hallhassanak ha túl jól sikerül):) Aztán várj egy picit, egyből úgy sem érkezik meg az orgazmus. Lehet neked 10-15 percbe is beletelik. De ha jól esik, akkor úgy is menni fog... Kb ennyi. Majd azért jelezz sikerült e:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!