Hol keressek szűz lányokat?
Akiket csak szex érdekne, szóval csak szex és más semmi:)
Régebben volt egy 15 éves csaj aki csak azt akarta, de mivel szűz voltam és elég hülye visszautasítottam, viszont most itt a nyár és komoly kapcs. nem akarok.
Istenem mekkora gyökér tud lenni 1-2 ember.
18 éves lány vagyok és még szűz. Nem azt mondom, hogy a nagy Őt várom a "feladatra", de tuti nem egy egyéjszakással fogom elveszíteni. Ha már eddig vigyáztam magamra és volt bennem ennyi tartás, inkább piszkáljanak azért, mert megbecsültem magam, mint sem azért, hogy ribanc lennék. Valamint, ha lesz lányom és megkérdezi? Szerintem nagyobb dicsőség azt mondani, hogy "szerettem", mint sem azt, hogy "akkor láttam először és azóta se".
Komolyan szánalom, hogy hova fajulnak az emberek. Csak az a baj, hogy lassan a hozzám hasonló lányok vannak lenézve, semmibe véve.
Erre szoktam mondani, hogy eljön a mi időnk is, mert a 20-on éves pasik minket jobban fognak értékelni mint egy olyan lányt, aki több f.szt fogott, mint kilincset.^^
A gesztenyefák tövébe találsz párat.
De vehetsz is magadnak madaras teszkoba 12.000FT/db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!