Fiúk! Mit gondoltok egy olyan lányról aki átszakította a szűzhártyáját?
Azt hittem már korábban átszakadt aztán játszadoztam egy vibrátorral és tényleg sikerült elszakítanom. Még nem feküdtem le senkivel.
Így legalább nem kell velem annyit bajlódni majd.
20/l
Nem a szüzességed az érték, hanem te magad. Mondjuk a mellékelt ábra szerint ezt te nem így látod. :S Az első azért fontosabb, mert eléggé meghatározó az élmény.
A kérdésedre válaszolva, nem nem gáz ha már nincs meg a szűzhártyád, egy nagyobb terpesz, sport, tampon stb is átszakíthatja. Sőt van akinek már születéskor sincs meg.
26/N
Az RSG a legnagyobb Don Huan "ő" szakítja szét a legtöbb szűz hártyát.
Azért a pasidnak a vibris dolgot ne meséld el!
Így legalább kevésbé fogsz parázni és kevésbé fog fájni az első együtt lét.
11:45, nem tudom én nem érzem úgy, hogy nem értékelem magam. Hogy érted?
12:05, miért ne mondanám el? Pont azért választok magam mellé olyan társat, hogy bármit elmondhassak neki. Amúgy is, inkább elmondom minthogy joggal azt higgye, hogy hazudok neki és előtte mással is voltam.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-19 00:51
"MIÉRT?"
Hogy miért? Mert a szüzesség nem a szűzhártyától függ. Melyik lány szűz szerinted a kettő közül:
1.) Akinek valamilyen oknál fogva átszakadt a szűzhártyája, de még nem volt szexpartnere
2.) Aki már fűvel fával szexelt orálisan és análisan, de vaginába sosem engedte így megvan a szűzhártyája.
Számomra inkább az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!