2 hónap múlva 18 leszek nagy gáz lenne ha elmennék egy prostituálthoz és véget vetnék a szüzességemnek?
Figyelt kérdés
nem útszéli, hanem valami jóféle bulához2011. jún. 13. 21:25
11/55 anonim válasza:
GÁZ
Ha nekem tetszenél, de megtudnám, hogy egy prostival vesztetted el, akkor húzhatnál a francba...
12/55 A kérdező kommentje:
ok, még jó hogy nem mondanám el
2011. jún. 13. 21:39
13/55 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, csináld ha jól esik!
14/55 anonim válasza:
ha egy hús-vér nő kell neked, akkor ne ülj otthon a tv előtt, hanem menj el barátokkal bulizni, ide-oda, és hidd el, találni fogsz egy lányt magadnak! sokkal gázabb, ha elmész egy prostihoz, aztán 5000-ért elveszi a szűzességed... -.-"
15/55 A kérdező kommentje:
nincs haver akivel bulizni lehetne menni, de nekem csak szex kell nem barátnő
2011. jún. 13. 21:45
16/55 anonim válasza:
21:44 Az 5000-es prosti engem is érdekelne:D
17/55 A kérdező kommentje:
úgy tom 5k-ért csak cidáznak
2011. jún. 13. 21:56
18/55 anonim válasza:
igen ez rohadt gáz... tapasztalat? az lessz a tapasztalat majd amikor az első szerelmednek elmondod,hogy nem ő vele veszted el a szüzességedet hanem egy prostivel történt meg.
19/55 anonim válasza:
Jaja, dobj meg engem is az elérhetőségével!
20/55 anonim válasza:
Én is, de ha 5000-ért mindent vállal, akkor jó a tarifája:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!