Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzesség elvesztése nincs...

A szüzesség elvesztése nincs időhöz kötve? Szóval ezt nekünk kell érezni?

Figyelt kérdés

17f vagyok és van egy 16 éves barátnőm.

Másfél hónapja járunk sokat vagyunk együtt.

Szeretem és ő is szeret.

Én már kész vagyok ,hogy elveszítsem,de ő még nem hiszem,és erre nem kérdeztem még rá soha és nem is akarok még mostanában,csak érdekelne,hogy ti mennyi időt voltatok együtt mielőtt elveszítettétek ?

2011. jún. 8. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Akkor jött el az ideje, ha annyira beindultok, hogy nem tudtok ellenállni egymásnak és mégsem fekszetek le egymással.

:-)

2011. jún. 8. 22:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt nem értem :S

Szal összebújúnk,de nem fekszünk le ?

2011. jún. 8. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
A válaszodból kiindulva vagy nem vagytok 17F/16L csak olyan 14F/13L. Minkét esetben várjatok még úgy két évet.
2011. jún. 8. 23:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudtam, hogy nem fogod érteni!

Már én sem értem...

:-)

Lényeg, hogy ne mi adjunk erre javaslatot. A hormonjaitok fogják eldönteni, hogy mikor kell bekövetkeznie. Ez nincs időhöz kötve. Mindkét oldalról fogsz véleményt kapni!

Aki korainak tartja, meg olyat is aki nem.

Szóval eljön a pillanat, amikor mind a ketten rohadtul akarni fogjátok, de észnél lesztek, felismerve a lehetséges következményeket. (óvszer, gyerek, szüzesség, amit már másnak nem adhatok oda, stb...)

2011. jún. 8. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
hát én személy szerint 5 hónapot vártam
2011. jún. 8. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ebben a korban én minimum fél-1 évet várnék, hogy lefeküdjek a másikkal, de lányfüggő. De az 1,5 hó nagyon kevés.
2011. jún. 8. 23:20
 7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező. Mi a párommal elég korán jöttünk össze ő volt 14 én meg 13 éves. Valóban sokat vártunk két évet. De szerintem megérte mert már azóta több mint 7 éve együtt vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk. Szerintem még várjatok, nem kell semmit sem elkapkodni. Ha vártok egy fél évet akkor már teljesen összeszoktok és akkor már talán a szex is könnyebb lesz.
2011. jún. 30. 10:12
 8/8 anonim válasza:
Szerintem 1 hónapot várj, addig ölelkezzetek meztelenül, hasonlók, és hamár érzed hogy őis kíván ahogyte, akkormajd kérdezzrá bátran! Ha nagyonakarja majd jelzi, de arra várhatsz.. kérdezzcsakrá, ha szeret belefogmenni!
2011. júl. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!