A szüzesség elvesztése nincs időhöz kötve? Szóval ezt
nekünk kell érezni?
Figyelt kérdés
17f vagyok és van egy 16 éves barátnőm.
Másfél hónapja járunk sokat vagyunk együtt.
Szeretem és ő is szeret.
Én már kész vagyok ,hogy elveszítsem,de ő még nem hiszem,és erre nem kérdeztem még rá soha és nem is akarok még mostanában,csak érdekelne,hogy ti mennyi időt voltatok együtt mielőtt elveszítettétek ?
2011. jún. 8. 22:48
1/8 anonim válasza:
Akkor jött el az ideje, ha annyira beindultok, hogy nem tudtok ellenállni egymásnak és mégsem fekszetek le egymással.
:-)
2011. jún. 8. 22:53
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem :S
Szal összebújúnk,de nem fekszünk le ?
2011. jún. 8. 22:54
3/8 anonim válasza:
A válaszodból kiindulva vagy nem vagytok 17F/16L csak olyan 14F/13L. Minkét esetben várjatok még úgy két évet.
2011. jún. 8. 23:00
4/8 anonim válasza:
Tudtam, hogy nem fogod érteni!
Már én sem értem...
:-)
Lényeg, hogy ne mi adjunk erre javaslatot. A hormonjaitok fogják eldönteni, hogy mikor kell bekövetkeznie. Ez nincs időhöz kötve. Mindkét oldalról fogsz véleményt kapni!
Aki korainak tartja, meg olyat is aki nem.
Szóval eljön a pillanat, amikor mind a ketten rohadtul akarni fogjátok, de észnél lesztek, felismerve a lehetséges következményeket. (óvszer, gyerek, szüzesség, amit már másnak nem adhatok oda, stb...)
2011. jún. 8. 23:06
5/8 anonim válasza:
hát én személy szerint 5 hónapot vártam
2011. jún. 8. 23:07
6/8 anonim válasza:
Ebben a korban én minimum fél-1 évet várnék, hogy lefeküdjek a másikkal, de lányfüggő. De az 1,5 hó nagyon kevés.
2011. jún. 8. 23:20
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező. Mi a párommal elég korán jöttünk össze ő volt 14 én meg 13 éves. Valóban sokat vártunk két évet. De szerintem megérte mert már azóta több mint 7 éve együtt vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk. Szerintem még várjatok, nem kell semmit sem elkapkodni. Ha vártok egy fél évet akkor már teljesen összeszoktok és akkor már talán a szex is könnyebb lesz.
2011. jún. 30. 10:12
8/8 anonim válasza:
Szerintem 1 hónapot várj, addig ölelkezzetek meztelenül, hasonlók, és hamár érzed hogy őis kíván ahogyte, akkormajd kérdezzrá bátran! Ha nagyonakarja majd jelzi, de arra várhatsz.. kérdezzcsakrá, ha szeret belefogmenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!