Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése. Elmondja...

Szüzesség elvesztése. Elmondjam, vagy ne mondjam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne az én problémám, hogy anyukám nem nagyon szereti a barátomat. Lassan 2 hónapja vagyok vele együtt és 1 hete lefeküdtem vele. (Ez volt nekem az első) Nagyon jó volt, de nem tudom h anyukám h reagálna rá ha elmondanám neki...Pedig én szeretnék vele őszinte lenni, de valamilyen szinten félek a reakciójától. Szerintetek mit tegyek? 20/L
2011. jún. 6. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne mondd el neki

20 vagy azt csinálsz ami jòl esik

Ez nem tartozik rá

Gondolom gondolja hogy nem sakkoztok

2011. jún. 6. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem kedveli anyud a barátod?
2011. jún. 6. 17:13
 13/13 anonim válasza:
Én majdnem 19 voltam mikor elvesztettem(június eleje), nekem sem kedvelte anyum a barátomat. (mai napig együtt vagyunk - 21vagyok) Nem mondtam el hogy megtörtént, nem hülyék a szülők rájönnek =) Enyém nem is kérdezte (pedig elég érdekes anyum van) , csak első közös nyaralásunkra (augusztus) úgy engedett el, hogy elmentünk gyógyszert iratni. Érdekes szitu volt..nagyban takarítunk anyummal, erre szedem rá, hogy elengedjen nyaralni...mi volt a válasza? :D ok, mehetsz, de előbb irány a doki bogyót iratni, ne hiddjétek, hogy elhiszem hoyg csak társasozni fogtok! Anyum eddigi első poénja :D szóval ne félj...a szülők rájönnek maguktól, nem kell nekik mondani.
2011. jún. 7. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!