Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első szex megszakításos...

Első szex megszakításos módszerrel?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még szűz. A barátom már tapasztalt 24 éves, és nem szereti a gumit. Azt mondja, hogy majd vigyáz. Biztonságos lesz? Tényleg ki tudja venni időben, vagy az előváladéktól lehetnék terhes?
2011. máj. 31. 17:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nem kell őket sajnálni! Élvezik azt gumival is, hidd el. Én tablettát szedek, de időnként előfordul, hogy óvszert kell használnunk a párommal, és ő többször mondta már, hogy nem igazán érez különbséget, talán csak egy icipicit, de ugyanúgy élvezi. Ne dőlj be neki, mindenképpen húzzon gumit! Ha pedig erre nem képes, hagyd ott a francba!
2011. máj. 31. 18:02
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkora hülyeség ez a húúú de utálom a gumit, érdekes eddig egy páromnak se volt baja vele, max az hogy bele kellet iktatni a felhúzást, és az kicsit ront a romantikán, de nem az, hogy használni kell.
2011. máj. 31. 18:13
 13/25 anonim ***** válasza:
4%
ez nem megjátszás, tényleg utálom, alig érzek vmit vele, és le is lankad tőle.
2011. máj. 31. 18:18
 14/25 anonim ***** válasza:
80%
Akkor próbáld ki az ultra vékonyt, mindenre van megoldás ;)
2011. máj. 31. 18:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Gumival nem annyira kellemes, ez tény, de úgy is nagyon jó, úgyhogy ez ne legyen ürügy a felelőtlenségre!

Az előváladék folyamatosan termelődik szex közben és folyamatosan ürül, így simán teherbe lehet esni! Ha nem állsz még készen egy gyermek felnevelésére, akkor nem ajánlom ezt a módszert! Remélem az neked is természetes, hogy a gyilkosság (vagy ahogy sokan nevezik, abortusz) nem megoldás "baj" esetén. Már ha egy kisbabát lehet bajnak nevezni...

Szóval: GUMI, GUMI, GUMI!!!

2011. máj. 31. 19:12
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..persze, egyetértek az abortusszal kapcsolatban..meg nem is állok készen egy babára..

Megyek majd nőgyógyászhoz, gyógyszert íratni, de még eddig nem kellett, meg ugye kicsit parázok is, de az mellékes...

3 hete vagyunk együtt amúgy és még csak most lesz az első...minden értelemben...

2011. máj. 31. 19:31
 17/25 anonim válasza:
100%

A megszakításos módszer nem megoldás...az nem védekezés

NEEEEEEEEEE...Mindenképp gumi...ha hisztizik a srác, akkor hagyd a fenébe. Biztos, hogy 3 hét alatt sikerült annyira megismernetek egymást, hogy máris lefeküdjetek? Főleg úgy, hogy még szűz vagy? Nem tudom, nekem ennyi idő kevés lenne...persze, ha te is szeretnéd, akkor a Ti döntésetek, de NE AZ Ő döntése legyen, ne erőltesse rád, ha még nem állsz rá készen! Vigyáz, ...elhiszem, hogy vigyázni akar, de NEM KÉPES RÁ...nem tud ellene mit tenni, GUMI!!! Persze, a tabi is jó, de azzal meg csak óvatosan, nem mindegyik véd az első tabletta után...

2011. máj. 31. 19:57
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

fiú vagyok, de nekem a 3hét, főleg egy szűz lánynál elég gyorsnak tűnik. Persze ez egyénfüggő, de azért azt tud, hogy nem kell még annyira kapkodni, természetes, ha még kivársz, pl. addig, hogy ha ennyire nem bírja a gumit, akkor hogy ne tudnátok megvárni vele azt, amikor már kellő ideje szeded a tablettát.

Én azt mondanám neki, hogy semmi gond, ha gumival nem akarod, akkor majd csináljuk tablettával, addig meg akkor nincs szex, max petting - az úgyse árt előtte egy szűzlánynál.

2011. máj. 31. 20:12
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapból nem kezdenék olyan pasival, aki nem hajlandó miattam óvszert húzni.

Az egészségemet kockáztatja. Mind a testit, mind a lelkit.

Oké, hogy kényelmesebb gumi nélkül, de neki nem okoz semmilyen egészségügyi problémát az óvszer, neked viszont a tabletta okozhat. Egy terhességmegszakítás meg még inkább...

Szerintem elég bolond vagy, ha kitartasz egy ilyen pasi mellett:(

2011. máj. 31. 20:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
3 hét? na neee...azt adod, amiből egy van- jobban ismerd meg, várd ki az igazi szerelmet
2011. máj. 31. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!