Hogy csináljam, hogy minél jobb legyen neki? (Többi lent)
Sziasztok!
A barátnőmmel eljutottunk arra a szintre, hogy akkor most már kipróbálnánk egymással.Mindkettőnknek ez lenne az első, de nem tudom, hogy az első behatolást hogy csináljam, hogy ne fájjon neki annyira.Szeretném a páromnak a legjobbat:$ :)
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. 21/F
Hmm újabb egy példa a félénkség / szüzesség elvesztése korrelációra...
Szeretnéd a párodnak a legjobbat? Légy férfi és ne mások tanácsa alapján mozogj az ágyban bakker....
Szia!
Igen,ahogy az előttem lévők írták hosszú időt kell fordítani az előjátékra!!Én is nem rég veszettem el a szüzességem, és kb 1órán keresztül izgatott a pasim...persze én is őt...de nekem ugyanugy fájt..de könnyebb volt neki berakni..szerintem bár lehet h ez nem így van..szerintem az első ígyis-úgyis fáj..ha nem is nagyon akkor minimálisan igen...szerintem ha sokáig izgatod..és utána gyengéd és romantikus leszel vele..akkor nagyon elégedett lesz és nem fogja megbánni...ezt tapasztalatból tudom.:)):DD
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!