Ha túl gyakran pl naponta maszturbálok az okozhat vmi bajt. Pl. : impotens lehetek tőle? F/15
Be ne dőlj ennek a sok baromnak!
Én 11 éves korom óta naponta zsebhokizok, még nő mellett is, van hogy napi 2x is. Lassan 30 vagyok és kemény a szerszám mint egy vasdorong, és akár kétszer is elsütöm egymás után egy órán belül!
Srácok, a barna foltos csak baromság, nehogy elhiggyétek!
Egyébként nem is tudom miért nem lehet normálisan válaszolni, sok előttem szóló! Ezek a fiúk mégis hol kérdezhetnék ezt meg, anélkül, hogy kellemetlenül éreznék magukat? Ha már veszitek a fáradtságot, hogy válaszoljatok, akár normálisan is tehetnétek..
Minden fiatal srác sokat csinálja, így volt ez mindig, meg mindig is így lesz. Gondoljatok bele, 200 éve senki nem olvasott hülyeségeket az interneten, senki nem mondta nekik, hogy ne csinálják, csinálták is eleget, mégsem halt meg senki "barna foltban" meg hasonló hülyeségekben.
Csináljátok amennyit jólesik. Legfeljebb annyi hatása lehet rátok, hogy ha tényleg extrémen sokat csináljátok (amit nem hiszek) nagyon ritkán előfordul, hogy amikor arra kerül a sor, hogy egy lánnyal is kipróbáljátok a dolgot, más érzés lesz, ezért nem sikerül elmennetek eleinte. De ez a nagyon extrém eset. A legtöbben szinte azonnal "eldurrannak".
Hajrá fiúk!
Egy lány
Ja és még valami 22:07-es!
Nyugodj meg tuti, hogy nem vagy impotens! A méreteddel pedig nincs semmi gond, még nőhet is akár, a vastagságod pedig ideális:) (elárulom, a legtöbb lány jobban szereti, ha nem túlontúl nagy, bár ezen ráérsz még gondolkodni)
Hidd, el biztos, hogy semmi problémád nincsen!
Az előző válaszoló
"Srácok, a barna foltos csak baromság, nehogy elhiggyétek!
Egyébként nem is tudom miért nem lehet normálisan válaszolni, sok előttem szóló! Ezek a fiúk mégis hol kérdezhetnék ezt meg, anélkül, hogy kellemetlenül éreznék magukat? Ha már veszitek a fáradtságot, hogy válaszoljatok, akár normálisan is tehetnétek..
Minden fiatal srác sokat csinálja, így volt ez mindig, meg mindig is így lesz. Gondoljatok bele, 200 éve senki nem olvasott hülyeségeket az interneten, senki nem mondta nekik, hogy ne csinálják, csinálták is eleget, mégsem halt meg senki "barna foltban" meg hasonló hülyeségekben.
Csináljátok amennyit jólesik. Legfeljebb annyi hatása lehet rátok, hogy ha tényleg extrémen sokat csináljátok (amit nem hiszek) nagyon ritkán előfordul, hogy amikor arra kerül a sor, hogy egy lánnyal is kipróbáljátok a dolgot, más érzés lesz, ezért nem sikerül elmennetek eleinte. De ez a nagyon extrém eset. A legtöbben szinte azonnal "eldurrannak".
Hajrá fiúk!
Egy lány" aki ezt irta annak egy hatalmas RESPECT!!! nem sok olyan csaj van aki így buzditja a fiukat tiszta szivből mondom meg szeretnélek ismerni. nem vagy szivbajos és szerintem még belevaló is vagy ;) mégegyszer RESPTECT NEKED. itt a fb:milan.molnardorian keress meg puszika ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!