Hogy hozzam fel megint anyának, h időpontot kéne kérni nődokihoz?
Már beszéltem anyával, hogy majd időpontot kéne kérnie nődokihoz, fel kéne hívnia. Mondta, hogy majd egyik nap felhívja, csak előbb kideríti, h mikor szabadnapos, mikor tud elkísérni. Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni amúgy, még szűz vagyok, és ezt anya is tudja. Sajnos már kb 2 hete nem hozta fel a témát, pedig azt mondta, h pár nap és szól... gondolom elfelejtette.:( Közben megbeszéltem a bnőmmel, hogy elkísérne, csak anyának fel kéne hívnia a nődokit, időpontot kérni. Hogy jelezzem anyának, hogy már itt lenne az ideje??
18/L
Azért nem kell leszólni,mert szeretné ha az anyja elmenne vele.Sztem lányok általában az anyjukkal mennek először.
Amúgy meg odamész anyudhoz,és megkérdezed tőle,h "Anya,felhívtad már a nőgyógyászt?"Ha nem,akkor mondod neki,h légyszíves,vagy te felhívod.
Én 13 éves vagyok és a fogorvost én intézem elmegyek boltba edzésre intézem ügyeimet egyedül.
Te 18 vagy. Gondolom anyuci megvette neked a full extrás telefont, de telefonálni nem tudsz
Nem szekálni akarlak:D...De 18 éves vagy már, ideje ráérezned, hogy lassan magad kell írányítanod az életet, nem pedig anyuci szoknyája alá bújni...
A másik, hogy milyen anya-lánya kapcsolat ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!