Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy hozzam fel megint anyának...

Hogy hozzam fel megint anyának, h időpontot kéne kérni nődokihoz?

Figyelt kérdés

Már beszéltem anyával, hogy majd időpontot kéne kérnie nődokihoz, fel kéne hívnia. Mondta, hogy majd egyik nap felhívja, csak előbb kideríti, h mikor szabadnapos, mikor tud elkísérni. Fogamzásgátló tablettát szeretnék feliratni amúgy, még szűz vagyok, és ezt anya is tudja. Sajnos már kb 2 hete nem hozta fel a témát, pedig azt mondta, h pár nap és szól... gondolom elfelejtette.:( Közben megbeszéltem a bnőmmel, hogy elkísérne, csak anyának fel kéne hívnia a nődokit, időpontot kérni. Hogy jelezzem anyának, hogy már itt lenne az ideje??

18/L

2011. máj. 23. 17:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hívd fel te a dokit
2011. máj. 23. 17:50
 2/10 tsz-tag ***** válasza:
48%
majd ha egy palival lefekszel anyád elkísér oda és beigazítja a lompost?NEM! 18 vagy minek ide anya apa...ne szórakozz már, nődoki meg egymillióegy van az országba...vagy csak a számot kérd el és hívd fel te.
2011. máj. 23. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
"Anya felhívtad már a nőgyógyászt?" Így. Vagy hívd fel te magad.
2011. máj. 23. 17:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne problémázzál. Valamelyik nyugodtabb, odafigyelős időpontban szólj neki, hogy most akkor felhivjátok, mint ahogy megbeszéltétek.
2011. máj. 23. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Amúgy miért akarsz fogamzásgátlót szedni? Nem izélni akarok csak kíváncsiságból.
2011. máj. 23. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Azért nem kell leszólni,mert szeretné ha az anyja elmenne vele.Sztem lányok általában az anyjukkal mennek először.

Amúgy meg odamész anyudhoz,és megkérdezed tőle,h "Anya,felhívtad már a nőgyógyászt?"Ha nem,akkor mondod neki,h légyszíves,vagy te felhívod.

2011. máj. 23. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
32%
Te tényleg ennyire szerencsétlen vagy 18 évesen? Már bocsánat.
2011. máj. 23. 18:20
 8/10 anonim válasza:

Én 13 éves vagyok és a fogorvost én intézem elmegyek boltba edzésre intézem ügyeimet egyedül.

Te 18 vagy. Gondolom anyuci megvette neked a full extrás telefont, de telefonálni nem tudsz

2011. máj. 24. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:
vicces hogy 18 éves korodban anyukád hívja fel az orvost neked... szerintem felesleges a fogamzásgátló tabi ha ennyi eszed van hogy anyudra vársz felnőtt fejjel... akkor még barbizz egy sort...
2011. máj. 24. 20:47
 10/10 anonim válasza:

Nem szekálni akarlak:D...De 18 éves vagy már, ideje ráérezned, hogy lassan magad kell írányítanod az életet, nem pedig anyuci szoknyája alá bújni...

A másik, hogy milyen anya-lánya kapcsolat ez...

2011. máj. 24. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!