Köztudott, hogy a lányok nem szeretik a szűz fiúkat, na most kérdem én:Az úgynevezett alfa-hímek soha nem voltak szüzek, vagy mi van?!
Tegyük fel, hogy igazad van, annak ellenére, hogy nincs. De még így is sántít a kérdésed. Természetes, hogy az alfa-hímek sem volta mindig szüzek, de nem is voltak mindig alfa-hímek. Attól váltak azzá, mert sok lánnyal voltam, és a sok kis picsä ezt terjesztette el róluk, ilyen lett a hírük, stb. Egy szűz srác sosem lehet "alfa-hím", és sosem fog megkapni egy olyan csajt, mint az alfa-hímek. (Ez megint nem igaz, de a te állításaid szerint így kell legyen.) Van egy ranglétra, és szűz kisfiúként a szűz kiscsajok közül is a csúnyábbakkal kell kezdeni, aztán ha már van tapasztalatod, akkor jön egy challange, és és le kell itatnod az egyik közepesen jó csajt, és megdugni, és ha már addigra elég jó vagy, akkor majd jól elterjed, és akkor az ő szintjéről már minden lányt megkaphatsz, és így tovább.
Ez persze még mindig nem igaz, de ha úgy lenne, ahogy te mondod, akkor így kéne működjön. Tehát a kérdésednek semmi értelme. Ha meg ragaszkodunk a valósághoz, akkor még annyira sincs.
19/N
Hát én meg pont a szűz fiúkra gerjedek. Imádom őket. :D
Szerintem az tök kiábrándító, mikor egy kivert állat dobál ide-oda és kefél úgy, hogy majd szétdurran az önbizalomtól. Nekem ez sose jött be. Persze az "alfa-hím" fogalmon belül van olyan is, aki nagyon gyengéd tud lenni. Szóval ez is embere válogatja. De akkor is!! Szűz fiúk mindenek felett!!!!!! :DDDDD
utolsó, hány szűz fiúval voltál eddig és mennyi tapasztalttal? mind olyan jó volt?
hány évesek voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!