Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok figyelmét kérném:A...

Csajok figyelmét kérném:A barátnőmnek miért vannak kint a szemérem ajkak?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel ma vagyunk együtt 2 hónapja, elvesztette velem a szüzességét.Hogy lehet az hogy a szemérem ajkak látszódnak neki?Én úgy tudom hogy a szemérem ajak akkor látszik nagyon ha szét szexeltek egy szajha vérű nőt.Éa a sok szextől jön ki később ez,mert szét szexelik magyarán mondva.Még nem láttam neki mert szégyenlős csak éreztem amikor oda értem hozzá a sötétben miközben szexeltünk.Sose engedte hogy oda nyúljak,de egyszer sikerült,és ma már értem miért szégyelte.De hogy lehet az hogy ő szűz volt és még is látszik neki,ilyen lehetséges?Volt már valakinek ilyen csajok,vagyis van? :S
2011. máj. 22. 10:43
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ne bántsátok a srácot, tényleg sokan hiszik azt hogy a sok szex miatt lesz olyan nagy a kisajka....Ez városi legenda.

Szerencsére nem így van. Amúgy meg plasztikai műtéttel korrigálható ha zavar.

2011. máj. 23. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Na legalább nevettem egy jót az első válaszolónak köszönhetően.Egyetértek,és köszi első.

Ja és love babapunci.

2011. máj. 24. 12:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a válaszadónak a válaszát aki meg védett.Képzeljétek tényleg vannak olyanok akik ezt nem tudták.Köztük voltam én is.És hiszitek vagy sem még kb 15 haverom nem tudta hogy van ilyen.Most már tudják.Én sem tudtam,és akkor mi van?A saját barátnőm sem tudta hogy van ilyen képzeljétek.Azt hitte valami baja van,valami rend ellenesség.De most már tudom hogy nem az.És üzenem a vagány gyerekeknek akik ide írtak nagyképűen hogy elmehetnek a faxomba hogy ha ők nem tévedtek még semmiben.Majd ha lesz olyan szép és csinos barátnőitek mint nekem voltak eddig akkor,azt mondom oké,legyen nagy mellényetek.De akivel együtt vagyok az olyan szép hogyha meg jelenne egy jó tündér és csillagokká szórná őt szét, beleszeretnétek az éjszakába ... barmok.Respect"
2011. máj. 27. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
De igen az idősebb nőknek tényleg olyan.Nem az öregekre gondolok.
2011. máj. 27. 12:00
 15/17 anonim válasza:

Nem olyan az idősebb nőké...

30/L

2011. máj. 27. 16:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem kor függő...
2011. szept. 14. 22:51
 17/17 anonim válasza:

Én pedig elmondom nektek hogy minden álmom volt az ilyen punci és hála Istennek a feleségemnek ilyen van :)

Nem mondom hogy minden férfinek ez tetszik, de engem már a látványa is felizgat és imádom szopogatni-nyalogatni őket. A picikkel nem lehet így eljátszani.

Attól viszont nagyon el vagyok keseredve hogy valaki aki ilyen különleges és más mint a többi nő elmegy és plasztikai úton megműtteti magát, hogy ő is ugyanolyan legyen.

2021. aug. 15. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!