Lányok! Ti mikor kezdtetek maszturbálni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 17:23
11/14 anonim válasza:
Én is kb 5 évesen. Hason fekve dörzsölgettem a puncimat, puncizásnak hívtam. Anya mindig szólt, hogy hagyjam abba.
Aztán iskoláskoromban pár évre abbahagytam, 13-14 évesen újra felfedeztem, azóta kisebb-nagyobb rendszerességgel.
12/14 anonim válasza:
nyolc, asszem.most, idösebb vok, már akár naponta 2-3szor is elélvezek.
13L
13/14 anonim válasza:
én fiú vagyok. én is masztiztm már oviban is. de akkor még más érzeés volt. pedig elélveztem akkor is, de most már hogy van spöermám, másmilyen. az lenne a kérdésem azokhoz a lányokhoz, akik fiatalon is masztiztak, hogy miután felnőttetek nektek változott e valami?
14 f
14/14 anonim válasza:
hát én 13 évesen kezdtem! én is egy masszírozó géppel próbáltam ki és nagyon jó volt! aztán az ujjammal is! egy heten 3-4szer! de nem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!