Hány évesen veszítetted el? Egy 5-ös skálán mennyire gáz, hogy szűz vagyok 23 évesen?
szerinted rontja a párkeresésem hatékonyságát az a tény , hogy még szűz vagyok?
mármint ezt úgy értem hogy:
Csajok! ha találkoznátok egy annyi idős sráccal, mint én, akkor melyik lehetőségnek örülnétek jobban? ha a srác még nem volt senkivel, vagy ha már kitudja hány nő volt meg neki?
ha lehetne nemet és kort is írjatok léci! :)
23/F
Engem ha külsőleg bejön az illet (nem ez a fő tényező) továbbá aranyos kedves stb. egyáltalán nme zavarna ha még szűz volna. Én ezt úgy gondolom,hogy inkább zavaró ha vki csak egyéjszakás kalandokból,rövidke kapcsolatokkal henceg. Én lány vagyok 21-et pont betöltötem mikor megtörtént. Azóta is azzal a fiúval vagyok, 2 éve már.S mai napig zaavr, hogy ő sok lánnyal volt. Borzasztó érzés belegondolni, másrészt meg ottvan h mennyire szeretem. :(
Na de a lényeg, hogy nem ciki ne aggódj, hamarosan ha ráfekszel a témára, közösségbe jársz, biztos találsz vkit akivel lehet először csak csók, stb. de végül egy olyan lányt akivel végre megtörténhet. :) Szép napot, s bocsi a hosszú okfejtésére. :)
Leszarni könnyű, de akkor én is le leszek szarva. Hozzájárul az egészséges lelki fejlődéshez a kapcsolatok kialakítása, és nálam bizony vannak hiányosságok ezen a téren. Nem tagadom, egyértelműen bennem van a hiba, mégpedig a gátlásosság, görcsösség, amikor a másik nem képviselőivel társalgok.
Ennek pedig ösztönösnek, természetesnek kellene lennie, én mégis felnagyítom magamban, és ezért kizárólag magamat hibáztathatom.
16 évesen vesztettem el, nagyon megbántam. inkább lennék 23évesen is szűz... :/
18.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!