Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire igaz, hogy menstruáci...

Mennyire igaz, hogy menstruációkor érzekenyebbek a lányok?

Figyelt kérdés
Lany/18 .. én szerintem akkor érzékenyebb szoktam lenni és a pasim meg teljesen hülyének néz amikor elsírom magam egy piti kis dolgon.
2011. máj. 19. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
talán a hormonok... nem tudom, igy lettél összerakva. nem mindenkinél van igy :)
2011. máj. 19. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

igaz.

menstuáló nővel és öngyilkos merénylővel a legnehezebb...

2011. máj. 19. 15:09
 3/10 gr. Shadow válasza:
83%

Egy igazán szélsőséges terroristával könnyebb értelmesen beszélni mint egy nővel akihez betört a vörös hadsereg...

Egyébként a hormonok teszik, de ha akarsz akkor tudsz uralkodni magadon

2011. máj. 19. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Furcsa,h egyes nők ezzel mentegetőznek ha csak hisztisek egyszerűen,nekem nem szokott ilyen bajom lenni,van,h hamarabb felkapom a vizet,de ez általában így van,ez sztem főleg kifogás,bár vannak kivételek.

Félreértés ne essen,nő vagyok.

2011. máj. 19. 15:38
 5/10 anonim válasza:
100%

Nálam is így van.

Mensi előtt pár nappal,közben és utána még 1-2 napig mindenen el tudom sírni magam.

2011. máj. 19. 16:49
 6/10 anonim válasza:
100%

Ja,és 27/L

Előző

2011. máj. 19. 16:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is kegyetlen az a pár nap, egyszerűen nem tudok magammal ilyenkor mit kezdeni... Az a legjobb, ha egyedül hagynak, és jól kibőghetem magam, fél óra-egy óra, és újjá születek. :) Egyébként nálam csak akkor van ilyen periódus, ha van barátom. És nem, nem szokott rá okot adni, hogy bőgjek miatta, ahhoz amúgy is túl makacs és büszke vagyok. :) Szóval, nyugi, nem vagy egyedül ezzel a "problémád"dal. :)

21/L

2011. máj. 19. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Velem is így van. Alapjáraton türelmes és laza csaj vagyok, de ilyenkor minden piti kis dolog kiborít. Aztán sírás közben tudatosítom magamban, hogy ja, hamarosan jön, akkor ezért vagyok ilyen és elnézést kérek.

20 L

2011. máj. 20. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem szoktam elsírni magam mindenen... és ez akkor sincs így amikor megjön. Nekem egy ésszerű és egyszerű magyarázatom van erre az egészre-> ha megjön sok lánynak szokott fájni a hasa a legtöbb ilyenkor rosszul is van (sőt én volt már hogy majdnem elájultam a buszon)

Tehát a fájdalomtól nyűgösek-> fiúk ha nektek 3 napja fájna a fogatok, nem lennétek mindentől nyűgösek?

20/L

2011. máj. 20. 10:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak,de sajnos ők ezt sose fogják felfogni,h mit jelent mikor nem tudsz egyenesen ülni,állni úgy fáj,meg semmilyen testhelyzetbe nem jó,és még ráadásul sok is van.Ők egy megfázástól nyűgösek,de a szájuk nagy ilyenkor.:)
2011. máj. 20. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!