Pasik! Zavarna titeket ha egy szűz lánnyal jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Vagy az ellenkezője?2011. máj. 16. 22:21
12/18 knifemaster válasza:
Én speciel nem lennék még egyszer konzervbontó..
13/18 anonim válasza:
Én speciel mocskosul nem szeretnék szűz barátnőt. Egyszer elég volt végigszenvedni. Persze, ha odáig jutok valakivel, hogy a barátnőm, akkor tök mindegy, de ha választhatok, akkor már inkább egy tapasztalt vadmacskát. A másik meg az, hogy szerintem a pasik azért szeretik a szűz lányokat, mert nekik nincs még összehasonlítási alapjuk szóval mókásnak találom, hogy a kisebbségi komplexusból ilyen általános törvényt csináltak, hogy a szűz lány jobb. Hát nem.
19/F
14/18 anonim válasza:
NEM, (F/25)
ellenkezője az zavarna, szűz pasival inkább nem jövök össze
16/18 anonim válasza:
Engem pl felizgatnak a szűz csajok. Barátnőm is (még szűz), ha a nyakát csókolgatom kirázza a hideg és én ezt nagyon élvezem :$ és tetszik nekem. Arról nem beszélve hogy jobban megbecsülöm, és tudom hogy ő is engem.
17/18 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna,és szerintem mást sem,úgyhogy ne félj,mivel nincs mitől!
18/18 anonim válasza:
Én is az vagyok... és én is csak attól izélek h ez ciki vagy nem.. 17/L
De a válaszok alapján nem találom annak..
te hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!