Több szex után is vérezhet?
Figyelt kérdés
Szóval a barátommal amikor először lefeküdtem nagyon fájt és nem dugta be teljesen utána enyhén vérzett.Utána egy alkalommal megujjazott akkor szintén enyhén vérzett és ma megint lefeküdtünk teljesen és teljes erővel csinálta,élveztem abszolút nem fájt, de közbe vérzett meg utána is egy picit.Normális folyamat ez?2011. máj. 14. 22:59
1/7 anonim válasza:
Normális. Talán a mai végre teljesen beszakított.... Gratulálok, lyukasztottá váltál :)
2/7 anonim válasza:
Eddig még normális, de ha ezután is vérzik, akkor már nem az, fordulj orvoshoz, lehet méhszájseb, amiből lehetnek egyéb csúnya betegségek.
3/7 A kérdező kommentje:
1. :D köszi jópofa vagy
2.remélem,hogy nem mivel mégis csak ma hardcore-ba csináltuk és csak közbe vérzett relativ eléggé :D a utánna alig
2011. máj. 14. 23:47
4/7 anonim válasza:
Ez nő függő, legalábbis szerintem, mert nekem nem vérzett, csak fájt:S. és még utána jó párszor, de ha továbbra is vérzik akkor irány a doki.
5/7 anonim válasza:
a hardcore még csak most fog jönni. Ha mi úgy csináljuk, mindig vérzik neki és 3-4napig fáj nunija, ülni kényelmetlen. Na ez hardcore...
6/7 anonim válasza:
Van akinek vérzik, van akinek nem. Nekem csak az első volt ilyen, de elvérezni nem fogsz Te sem. :)
7/7 A kérdező kommentje:
nemvérzik,nem is fáj minden rendben van :) köszönöm válaszokat
2011. máj. 15. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!