Hogyan lehet egy fiút igazán felizgatni?
Figyelt kérdés
16 éves szűz lány vagyok. Lécci segítsetek, hogy hogyan izgasam fel a már nem szűz barátomat. kérdeztem már tőle hogy hogyna jó neki, meg hogy jó-e ahogy csinálom, de mindig azt mondja hogy jó, de én ezt szeretném hogy még jobb legyen. félek hogy nem mond igazat azzal hogy jó neki. nem akar megbántani. lécc segítsetek :)kösszi2009. márc. 12. 09:54
2/9 anonim válasza:
Mondaná, ha nem lenne jó...hidd el!
3/9 anonim válasza:
Nyugi, ne izgulj. Nem lesz semmi gond: nyilván elég izgató vagy magadtól is.
Egyébként egy tuti recept: állj a tv elé valami lenge ruhában, mikor a kedvenc meccse megy, nyisd ki az utolsó sört, és miközben iszod, öntsd magadra!
De csak akkor, ha gyorsan tudsz futni!
4/9 A kérdező kommentje:
okés. kösszike. remélem így van ahogy mondjátok hogy jó neki.... csak félek hogy később már nem lex elég...
2009. márc. 12. 19:35
5/9 anonim válasza:
Ha azt mondja hogy jó neki akkor biztos úgy is van, ha nem lenne jó megmondaná, hogy hogyan csináld mivel ha szexről van szó a pasiknak csakis minnél jobb kell;)
6/9 A kérdező kommentje:
oké... nem szexelünk, csak még pettingelünk...és nem orálisan... ő ki akar nyalni, csak vmiért én nem engedem... :)
2009. márc. 13. 05:09
7/9 anonim válasza:
engedd neki, utána meg már azt fogod érezni, hogy inkább ne hagyja abba!!!!!!!!!!!!!
8/9 anonim válasza:
Nem kell még engedni, ha nem akarod. Van neki keze is, próbálja csak ki azt!
9/9 A kérdező kommentje:
kösszi a válaszokat :) de már minden megoldódott!!! minden csodás :))
2009. máj. 24. 07:28
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!