Ez jó végre egy pasi aki 29 évesen is szűz én meg 24 évesen vaok az:))És amikor elmondom másoknak,még bántanak is miatta,beszólnak
2011. máj. 15. 15:51
12/20 anonim válasza:
Én 25 évesen vesztettem el. Cikinek nem találtam, de az nagyon kellemetlen volt, hogy nem tudtam pontosan önmagam és a lány működését sem (ezen nem segít az sem, ha előtte 1000-szer kivered magadnak). Szerintem menj el prostihoz, többször is (lakásra, semmiképpen ne utcaihoz), gyakorold a gumi felvételét otthon. Ebben a korban illik tudni, hogy hol a lyuk a nőn, és fel kell tudni húzni rutinból egy kotont. 34/F
2011. máj. 17. 16:38
13/20 anonim válasza:
szerintem is menj el prostihoz, lakásoshoz
2011. máj. 20. 12:50
14/20 anonim válasza:
Menj el prostihoz, ne tudd meg milyen tiszta, értelmes, simabőrü, kellemes fiatal csajok hirdetik magukat..
2011. máj. 20. 13:01
15/20 anonim válasza:
utolsó! ezt tapasztalatból mondod?
2011. máj. 20. 13:34
16/20 anonim válasza:
Igen, tapasztalatból.
2011. máj. 20. 18:21
17/20 anonim válasza:
Semmi gond nincs. A lánynál ne ezzel nyiss rögtön nyilván, de egy normális lányt nem is érdekel, ne félj.:) Elég visszahúzódó srác lehetsz, és ezzel nincs is semmi baj. Nincs könnyű dolgotok egy olyan világban, ahol a lányok már a nagyon korai tizenéves korukban megkezdik igen keményen a nemi életet, de a korodbelieknél annyira még nem áll fenn ez a helyzet szerencsére. A lényeg, ne ezzel nyiss, ha szóba kerül a szex, mérd fel, a lány miket mesél, és utána mérlegelj. Az őszinteség sose baj, egy valamire való őszinte lány emiatt nem fog elmenekülni.:)
26/L
2011. máj. 22. 00:23
18/20 anonim válasza:
Sztem se menj prostihoz, ha majd lesz bnőd,úgyis mire szóba kerül a szex téma,már tudni fogod megértő-e annyira hogy bevallhatod neki. Mellesleg amennyien vagyunk manapság szüzek,még az is lehet hogy egy szűzzel futsz össze te magad is.Én is az vagyok, de előbb én azon parázok, hogy találjak már végre valaki értelmeset a hím egyedekből,ne csak a barmokkal hozzon össze a balszerencse.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!