Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 29 évesen még szűz vagyok,...

29 évesen még szűz vagyok, kell titkolnom a mai világban ha lenne egy barátnőm?

Figyelt kérdés
Sokszor csak rosszat hallok erről.
2011. máj. 14. 15:54
1 2
 11/20 anonim válasza:
56%
Ez jó végre egy pasi aki 29 évesen is szűz én meg 24 évesen vaok az:))És amikor elmondom másoknak,még bántanak is miatta,beszólnak
2011. máj. 15. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 évesen vesztettem el. Cikinek nem találtam, de az nagyon kellemetlen volt, hogy nem tudtam pontosan önmagam és a lány működését sem (ezen nem segít az sem, ha előtte 1000-szer kivered magadnak). Szerintem menj el prostihoz, többször is (lakásra, semmiképpen ne utcaihoz), gyakorold a gumi felvételét otthon. Ebben a korban illik tudni, hogy hol a lyuk a nőn, és fel kell tudni húzni rutinból egy kotont. 34/F
2011. máj. 17. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
szerintem is menj el prostihoz, lakásoshoz
2011. máj. 20. 12:50
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Menj el prostihoz, ne tudd meg milyen tiszta, értelmes, simabőrü, kellemes fiatal csajok hirdetik magukat..
2011. máj. 20. 13:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
utolsó! ezt tapasztalatból mondod?
2011. máj. 20. 13:34
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Igen, tapasztalatból.
2011. máj. 20. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs. A lánynál ne ezzel nyiss rögtön nyilván, de egy normális lányt nem is érdekel, ne félj.:) Elég visszahúzódó srác lehetsz, és ezzel nincs is semmi baj. Nincs könnyű dolgotok egy olyan világban, ahol a lányok már a nagyon korai tizenéves korukban megkezdik igen keményen a nemi életet, de a korodbelieknél annyira még nem áll fenn ez a helyzet szerencsére. A lényeg, ne ezzel nyiss, ha szóba kerül a szex, mérd fel, a lány miket mesél, és utána mérlegelj. Az őszinteség sose baj, egy valamire való őszinte lány emiatt nem fog elmenekülni.:)

26/L

2011. máj. 22. 00:23
 18/20 anonim válasza:

Sztem se menj prostihoz, ha majd lesz bnőd,úgyis mire szóba kerül a szex téma,már tudni fogod megértő-e annyira hogy bevallhatod neki. Mellesleg amennyien vagyunk manapság szüzek,még az is lehet hogy egy szűzzel futsz össze te magad is.Én is az vagyok, de előbb én azon parázok, hogy találjak már végre valaki értelmeset a hím egyedekből,ne csak a barmokkal hozzon össze a balszerencse.

23/L

2011. nov. 5. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Na elvesztetted már?
2013. máj. 24. 20:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Add fel jobban jársz...

30 éves szüz pasi...

2016. febr. 5. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!