Mit csináljon egy olyan lány aki még szűz, de nagyon vágyik szexre?
Figyelt kérdés
16 éven felüliről van szó2011. máj. 12. 21:33
21/29 A kérdező kommentje:
Az önértékeli probléma meg nem abban nyilvánul meg , ha nem írom ki a koromat pláne úgy, ha úgy érzem nem is fontos adat ez
2011. máj. 13. 18:10
22/29 anonim válasza:
egyetértek veled,én is ugyanígy érzem a szüzességnél nem a kor számít, hanem egy bizonyos idő után már kívánja ezt az ember
23/29 anonim válasza:
Számít a kor, hogyne számítana... Pl ha már 25 éves vagy, akkor az nagyon gáz, mert az jelenti, hogy ennyi idő alatt képtelen votlál egy normális párkapcsolatot kialakítani bárkivel.
És te is valószínüleg pont ezért nem írod ki a korodat, mert tudod, hogy nálad van a hiba.
24/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok 25, lehetséges, hogy én is hibás vagyok benne sőt félig meddig igen de az azért elég furcsa, hogy volt egy srác aki szemezgetett velem aztán meg kiderült, hogy van barátnője és még readásul már köszönt is de tette a jót.
hogy miért ilyenek találnak meg azt nem tudom.
2011. máj. 14. 17:05
25/29 anonim válasza:
Mert te nem keresel másfélét. Azért.
26/29 A kérdező kommentje:
milyen másfélét?
2011. máj. 15. 19:53
27/29 anonim válasza:
"hogy miért ilyenek találnak meg azt nem tudom"
Az "ilyenekhez" képest másfélét.
28/29 A kérdező kommentje:
ja ha azoknak tetszenék vagy azok is félénkek, úgy mint én, ezért nem is kezdeményeznek ők sem és én sem
2011. máj. 15. 20:21
29/29 anonim válasza:
Netes társkeresőkkel is lehet próbálkozni, 10 fiúból 1-2 van, aki tényleg normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!