22 éves fiú vagyok és szűz. Nem tartom magam csúnyának, csak eddig nem találtam meg az igazit. Ez nem visszataszító egy lánynak, ha bevallom neki?
Mindenképpen az igazat mondd, vagy ne mondj semmit. de gondolom csak-csak beszéltek a témáról, és ha ez így van, semmiképp nem mondanám, hogy háááát már olyan régen volt, azt sem tudom, hogy kell...
Az őszinteség kell, hogy legyen egy kapcsolat alapja. Szerintem az a visszataszító, ha hazugsággal indulsz, nem az, ha szűz vagy. Ez nem betegség, ez egy állapot. Hajrá!
12:33as vagyok ismét...
az utánam érkező kommentekre szeretnék reagálni..
Honnan ez az optimizmus? hogy mindig csak az igazat?
Közben a barátnőivel,vagy a saját fejében.. azon mosolyog hogy hoppá kivel akadtam össze..biztos egy szerencsétlen flótás..
a fiatal generáció teljesen másképp gondolkozik mint a mostani 25 felett..
értem Én a kedves jószívű tanácsokat..hogy csak őszintén..
de ő igen nagy eséllyel nem egy 25 körüli csajjal fog sexelni..hanem egy 18 19 20 körülivel..
aki fifti-fifti alapon nem biztos hogy ennek örülni is fog...
Már persze nem mindegy milyen csajjal akarja a dolgot..ha egy szerény visszahúzódó csajjal akkor ő olyan lesz mint az előttem szónokló angyalkák..
Inkább próbálja felmérni a csajt..mert ha egy tüzesebb vérmérsékletűvel akad össze..azt egy ilyennel hamar el lehet űzni :)
szóval csak óvatosan azzal az őszinteséggel..nem mindig célravezető :)
pont.
A gond az is, hogy szerintem olyan lányt, akinek be merném vallani még nem találtam és nem is igen fogok, mert ahhoz bizalom kell. Viszont a mély bizalom és a szerelem, sztem szex után alakulna ki, szóval marad a "rég voltam nővel" verzió. Még nem tudom ki lesz a "kiszemelt", de remélem jól sül el.
...és tényleg köszönöm mindenkinek. aki hozzászólt. ;)
Miből gondolod, h mély bizalom megy szeretet meg szerelem meg akármi csak szex utána lehet?
Mi van, ha a szexszel ezeket kellene megvárni inkább?
..hogy Miből gondolom? - hát onnan, hogy eddig nem jött be. Már 23 leszek és csak vártam és vártam a szexel, de - kérdezem én - Mire vártam???
Rájöttem arra, hogy kifutottam az időből, most már nem várhatok az igazira - ami lehet, nincs is.
Nem azt mondom, hogy az első nővel ágyba bújok, keresek egy nekem valót. De nem mondom meg neki, és nem is agyalok azon, hogy szűz vagyok. Ez az én titkom marad...
A múltkori 12.33as vagyok megint:)
Szerintem teljesen jó döntés..teljesen ugyanebben a cipőben voltam anno.. és Én se bántam meg hogy nem mondtam el neki.. aki nem éli át ugyanezt..annak hiába magyarázza az ember.. szerelem..mély bizalom.. ugyan itt rég nem erről van szó..
Keress egy hozzád illő átlag csajt.. és kapd el.. hajrá ;)
Én lány vagyok és a barátom 5 évvel idősebb. Én 20 voltam, mikor elvesztettem vele a szüzességem és megmondtam neki és egyáltalán nem zavarta. Persze más ez egy fiúnál, mert úgy érzed, hogy Neked kell tapasztaltabbank lenni.
HA magabiztosságot ad, hogy nem mondasz igazat, akkor szerintem is mondhatod Neki, hogy régen csináltad.
De ha pl. ő is szűz lesz, akkor szerintem nyugodtan mondd meg neki. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!