Lanyok! Hany evesen veszitettetek el? Milyen volt, megbantad?
Figyelt kérdés
Azota meg egyutt vagytok?:)2009. márc. 9. 14:16
1/32 anonim válasza:
14éves voltam ,nagyon fájt és nem elsöre ment hanem kb 5-6ra szal sok estét probálkoztunk mert nagyon sajnált a barátom :)
nem bántam meg semmiféleképpen sem és még azota is együtt vagyunk
2/32 anonim válasza:
Volt egy pasim..akinek csak arra kellettem volna:( Szerencsére nem mentem bele..el is hagyott ! Most nemrég jöttem össze egyik osztálytársammal:) akit már szeretek fél éve..de csak 2 hónapja járunk..:) Már nagyon akarja..de mondtam h várjunk 3 hónapot:) Kíváncsi vagyok milyen lesz:) Am tegnap hozott nekem virágot:) Olyan édes volt..elszökött otthonról csak h nekem hozhasson virágot;) (Ł) jajj de szeretem:)
3/32 anonim válasza:
En 16 evesen vesztettem el, es nem bantam meg, hisz meg mindig (8 honap)-ja egyutt vagyok vele! Hath ha isten ments s vege lesz, akkor majd megmondom, hogy megbantam vagy sem. De szerintem ha valaki azzal vesziti el akit szeret, akkor nem banja meg.
4/32 anonim válasza:
14 voltam és egy drogossal vesztettem el...ráadásul nem is jártunk hanem csak úgy áttmentem hozzá és megtörtént.De soha nem feledem el:) és nem fájt, nem is bántam meg!!!!!!
5/32 anonim válasza:
Hát én hozzátok képest öreg voltam... 21 évesen "vesztettem el".. Nem bántam meg, és azóta is együtt vagyunk...
6/32 anonim válasza:
23.Megbántam, mert utána nem sokkal elhagyott a párom :(
7/32 anonim válasza:
16 éves voltam, nem bántam meg. Egy évig tartott a kapcsolat.
8/32 anonim válasza:
18 voltam, és nagyon megbántam... nem figyelt rám a pasi, iszonyatosan fájt... és szerelmes se voltam...
9/32 anonim válasza:
20 éves kormban történt meg az első,8 hónap kapcsolat után,nem volt kellemes,de most annál inkább:)
Most pénteken leszünk háromévesek:)
10/32 anonim válasza:
Én 15 voltam (és még mostis annyi vagyok) és megbántam, mert azt hittem h szeret és miután megtörtént úgy volt vele h én már megvoltam neki és jöhet a következő.
Szóval csak okosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!