Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lanyok! Hany evesen veszitette...

Lanyok! Hany evesen veszitettetek el? Milyen volt, megbantad?

Figyelt kérdés
Azota meg egyutt vagytok?:)
2009. márc. 9. 14:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

14éves voltam ,nagyon fájt és nem elsöre ment hanem kb 5-6ra szal sok estét probálkoztunk mert nagyon sajnált a barátom :)

nem bántam meg semmiféleképpen sem és még azota is együtt vagyunk

2009. márc. 9. 14:19
 2/32 anonim ***** válasza:
92%
Volt egy pasim..akinek csak arra kellettem volna:( Szerencsére nem mentem bele..el is hagyott ! Most nemrég jöttem össze egyik osztálytársammal:) akit már szeretek fél éve..de csak 2 hónapja járunk..:) Már nagyon akarja..de mondtam h várjunk 3 hónapot:) Kíváncsi vagyok milyen lesz:) Am tegnap hozott nekem virágot:) Olyan édes volt..elszökött otthonról csak h nekem hozhasson virágot;) (Ł) jajj de szeretem:)
2009. márc. 9. 14:20
 3/32 anonim válasza:
100%
En 16 evesen vesztettem el, es nem bantam meg, hisz meg mindig (8 honap)-ja egyutt vagyok vele! Hath ha isten ments s vege lesz, akkor majd megmondom, hogy megbantam vagy sem. De szerintem ha valaki azzal vesziti el akit szeret, akkor nem banja meg.
2009. márc. 9. 14:30
 4/32 anonim ***** válasza:
42%
14 voltam és egy drogossal vesztettem el...ráadásul nem is jártunk hanem csak úgy áttmentem hozzá és megtörtént.De soha nem feledem el:) és nem fájt, nem is bántam meg!!!!!!
2009. márc. 9. 14:42
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát én hozzátok képest öreg voltam... 21 évesen "vesztettem el".. Nem bántam meg, és azóta is együtt vagyunk...
2009. márc. 9. 14:53
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
23.Megbántam, mert utána nem sokkal elhagyott a párom :(
2009. márc. 9. 15:04
 7/32 anonim válasza:
82%
16 éves voltam, nem bántam meg. Egy évig tartott a kapcsolat.
2009. márc. 9. 15:22
 8/32 anonim válasza:
82%
18 voltam, és nagyon megbántam... nem figyelt rám a pasi, iszonyatosan fájt... és szerelmes se voltam...
2009. márc. 9. 15:41
 9/32 anonim ***** válasza:
80%

20 éves kormban történt meg az első,8 hónap kapcsolat után,nem volt kellemes,de most annál inkább:)

Most pénteken leszünk háromévesek:)

2009. márc. 9. 16:30
 10/32 anonim ***** válasza:
70%

Én 15 voltam (és még mostis annyi vagyok) és megbántam, mert azt hittem h szeret és miután megtörtént úgy volt vele h én már megvoltam neki és jöhet a következő.

Szóval csak okosan!

2009. márc. 9. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!