Lányok, Ti szeretitek a szűz srácokat "oktatni", vagy szerencsétlennek tartjátok őket?
ma 18:29 te honnan a p*csából vetted ezt a marhaságot????? én igen is aranyosnak tartom ha a barátom szűz és szeretem a szűz pasikat az egy másik dolog hogy utána már legyen férfi amikor már bele jött de szerintem aztán már joggal várhatja el egy nő hogy a férfi tényleg férfi legyen
és ez a szüzességtől független mert én örültem neki amikor a barátom velem veszítette el a szüzességét
18:29
ja, én se tudom miről beszélsz.
nekem tényleg tetszik ha szűz egy fiú :)
arra gondoljatok bele mindkét oldalon, hogy egyszer mindenkinek át kell esnie az elsőn... és lányok ti kivel tettétek, vmi oktató tanár bával? :D a viccet félre téve, a szűz csávók nem szánalmasak, marhaság ez a nézet... legyetek kedvesek velük, hisz ti is voltatok szüzek.
ennyi.
Sokan bénának tartják a szüzeket, de szerintem aki béna az azért az mert nincs benne szenvedély, érzékiség, vagy nem igazán szerelmes. Hiába tanulja be valaki a technikákat ha olyan, mint egy robot.
Utána olvasni meg szinte már bárhol lehet, de az igazi lényeget nem lehet elsajátítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!