Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire számít fiúknál az...

Mennyire számít fiúknál az első együttlét?

Figyelt kérdés
A barátom még szűz, én viszont már nem. Szeretnék lefeküdni vele, de nem tudom hogy álljak hozzá ehhez az egészhez. Segítenem kéne majd neki vagy mi?
2011. máj. 3. 22:27
 1/9 anonim válasza:
nem tudom, szerintem nem kell nagyon segíteni neki, csak ha látod hogy valamiért bizonytalan, akkor vezesd a dolgokat...én szerintem... én sem szűz lánnyal vesztettem el, elmondtam neki, ő pedig kezébe vette a dolgokat ELŐSZÖR... amúgy nem tudom hány éves a srác, de ha már idősebb, biztos sokat fog neki számítani az első.
2011. máj. 3. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
17 amúgy
2011. máj. 3. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahh lof.sz az egesz. A lenyeg az h elotte mar tobbszor pettingeljetek, tehat ne az legyen h meg nem ert hozza no aztan egybol szex :)))
2011. máj. 3. 23:51
 4/9 anonim válasza:
Totál mindegy hogy mit csinálsz, lényeg, ha élvezed akkor azt ne fukarkodj kifejezni... JÓ HANGOSAN:)
2011. máj. 4. 01:50
 5/9 anonim ***** válasza:

számit!

hány éves vagy, mennyi partnered volt elötte?

2011. máj. 4. 07:57
 6/9 A kérdező kommentje:
hát én 16, és nekem is eddig csak egy volt, de azzal a sráccal sokszor voltam
2011. máj. 4. 08:56
 7/9 anonim válasza:
Nagyon.
2011. máj. 4. 11:28
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor mit kéne tennem? én szeretném ha neki jó lenne, csak nem fogja úgy elbénázni ő se :)
2011. máj. 4. 14:31
 9/9 anonim válasza:

És ha el fogja, akkor már nem lesz olyan szép élmény? Elvégre szeretitek egymást - elvileg...

Egyébként meg erre nincsenek szerintem általános érvényű tanácsok. Csak a magam nevében tudnék beszélni, mivel még én is tapasztalatlan vagyok.

2011. máj. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!