A csajomnak véres volt a bugyija, mit tegyek?
11:34 na nem mondod...-.-
Azért, ha valaki már menstruál, nagyjából meg tudja saccolni, hogy mely napra várható a vérzés, és ilyenkor ajánlatos is tisztasági betétet használni. Nem 20 éves vagyok már, elhiheted. És ez csak a kérdező butasága, hogy egyből arra gondol, hogy az a szerencsétlen lány mással volt..
Kedves 15:34
Én sem tudom megsaccolni. Egyszer 6 hétre jön meg, egyszer 3, stb. Ennyi idősen még nem biztos hogy beáll.
Amúgy én arra saccolnék a vérből, hogy a nagy alkalomra fazonigazított odalenn.
Kedves 15:34
Egyik barátnőmnek olyan rendszertelen, hogy van hogy 2 hónapig kimarad, máskor meg nem is várja és 1 hónapban van szegénynek kétszer. Szóval van ilyen, erről ennyit.
azért 15 évesen még simán lehet rendszertelen a menstruáció..
amúgy meg, logikátlan a kérdést feltevő. mi az, hogy lefeküdt mással? rögtön előtte? mert amúgy meg mi mástól vérezne, mint a menzesz? lehet, h. előbb jött meg, mint számított rá. vagy még nem volt vége. nekem is szokott olyan lenni, hogy azt hiszem, már vége van, egy napig semmi, aztán mégis van még a következő nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!