Amúgy a sperma mien izű lányok jó vagy nem és kis himvesszővel is ugy lehet sexelni mint naggyal?
Nem tudom, miért ez a nagy tanácskozás? Egyszerűen arról van szó, hogy amit eszel-iszol és ahogy ezt teszed, az határozza meg, hogy milyen illata, íze van az embernek. Természetesen jár még mellé némi genetikai adottság is, ami annyira megbonyolítja a válaszadást, hogy inkább nem mennék bele(nem is értek hozzá), na és persze a lelki állapot...
Az ember is az állatvilág része és az emlősökre oly jellemző egyedi szagminta ránk is érvényes, csak elnyomjuk mindenfélékkel.
Meg aztán, kinek a pap, kinek a papné. Régebben volt egy-két lány az életemben, akik határozottan kedvelték a kesernyés ízt és éppen ezért nem okozott problémát. Itt megjegyezném, hogy a dohányosoknak, mint én is, mind keserű. Ez van. Mi értelme lenne, ha minden ember egy illattal rendelkezne? Az ember nem pipacs! Örüljön mindenki, hogy "egyedi".
Ja! Még annyit, hogy a B kérdésre a válaszom az, hogy akár pénisz nélkül is lehet szexuális örömöt okozni. A szexualitás jóval (sok jóval :-) ) több, mint a közösülés.
A válasz megírásának időpontja: 04-29 23:30
"Mi lányok nem azért nyeljük ám le, mert finom, hanem mert örömet akarunk szerezni."
Csak a magad nevében írj, habár az átlag azért teszi/heti, vannak kivéltelek, mint mindenben..
Személy szerint szeretem, az íze változó és a Párom illata naon fincsi, bejön.
Állítólag ananásszal lehet az ízt édessé tenni. Van benne vmi.
A méret meg mindenkinek más jön be.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:24
"mert ha illata tetszik parfüm nélkül lehet az igazit találtad meg."
Ez igaz lehet, mer olyan, mint egy jó "drog", ha értitek, nm bírok betelni Vele..
Nekem sós volt, és annyira nem jó... amúgy a spermák nagyon jó hatással vannak a nő szervezetére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!