Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ennyire fáj az első alkalom?...

Ennyire fáj az első alkalom? Ez normális? :/ 16/L

Figyelt kérdés

A behatolásnál iszonyatosan fájt, mintha a bőrömet szakítanák át, pedig előtte sokáig ujjazott a barátom, meg ki is nyalt, de mikor a behatolást elkezdte kiszáradt a szám, próbáltam nem ideges lenni, de csak arra tudtam gondolni h "istenem ne fájjon".

Végül nem sikerült nekünk a dolog, megkértem h hagyja abba mert nem bírtam vna ki....

Hamarosan újra próbáljuk, nagyon félek h ugyan úgy fájni fog.

Nektek lányok milyen érzés volt? légyszíves normális válaszokat írjatok

mégegyszer: nagyonnagyon fájt..és úgy érzem h nem bírnám ki :(

2011. ápr. 25. 23:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekemis rohadtul fájt, az első 2 percben, aztán enyhült, de még mindig éreztem a fájdalmat. De nyugi, kibírod teis ;)
2011. ápr. 26. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
amugy, elöző voltam 14:33. 16/L :)
2011. ápr. 26. 14:33
 13/16 anonim válasza:

Szia.

Nekem is nagyon fájt a behatolás amikor átszakította az nem annyira az inkább szúrós érzés volt, sőt nekem az első 3-4 alkalom is eléggé kellemetlen volt.

Mert ugye a szűz lányoknak még nem volt semmi ott benn, és eléggé kényelmetlen érzés az első.

2011. máj. 1. 18:59
 14/16 anonim válasza:
Szia! Velem is ugyanez volt. Nekem annyira fájt, hogy már remegtem, egy-két könnycsepp is legördült és egyszerűen nem akart működni. De aztán helyet cseréltünk, javaslom, hogy próbáljátok ki ti is. Te legyél felül, és úgy tudsz irányítani, mi is a jó neked. :)
2011. nov. 27. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem lazultál el rendesen. Nyugalom, nem kell annyira izgulni! Első alkalommal eleinte nekem is fájt egy kicsit, de néhány perc múlva már minden rendben ment! Élveztem is a szeretkezést, pedig állítólag az első alkalom fájdalmas. Nem, nem az, ha jól csináljátok. Relax! :)
2011. dec. 26. 12:19
 16/16 anonim válasza:
0%

11vagyok

Egy napja a bff-emmel sexeltünk első 5perc fajt de aztan nagyon jo volt es el is elveztem es a haverom is

Nm volt előjatek se semmi

/L

2016. júl. 24. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!