Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Egy 23 éves szűz fiú...

Lányok! Egy 23 éves szűz fiú taszító nektek? Folytatás

Figyelt kérdés

Előző kérdésem folytatása:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1734..

további kérdéseim:

egyes válaszok új gondolatokat ébresztettek bennem. pl. a lányok többsége nem jönne össze szűz fiúval, ellenben a k*rvázást elítélik.

Akkor úgy gondolják hogy vannak olyan emberek, akik nem érdemlik meg a párkapcsolatot?

Persze akadtak olyanok is akik azt írták örülnének egy szűz fiúnak, de ez az egész elég komolytalanul hangzott kb. "milyen poén lenne ha szűz lenne a barátom" stb.

ellenben a tapasztalataim nem ezt tükrözik... mert azért látszik, hogy melyik srác tapasztaltabb szexben (külső, lányokkal való viselkedés stb.), és érdekes módon a lányok leginkább velük akarnak összejönni.

Ők az "anyai ösztön" miatt próbálják nyugtatgatni az embert? :)

2011. ápr. 22. 12:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Először is: ugyanazok a lányok írják, hogy ne legyen szűz a pasi, de prostituálthoz se menjen? Mert azért nem mindegy.

Én is írtam oda egyszer, 19 éves szűz lány. Nem komolytalanul mondtam, igenis vannak lányok, akik nem vágynak arra, hogy a másik fél erkölcsileg 0 legyen (hiszen ha megdöntötte a fél várost, akkor az), és betegséget sem óhajt elkapni. Nem anyáskodás ez, hanem valódi vágy.

Plusz a férfiakban van olyasmi érzés, így a nőkben is lehet (bennem pl van), hogy ha már volt valakivel a másik, akkor egy pici tüske van, már tud a másik összehasonlítani...

2011. ápr. 22. 18:35
 12/39 A kérdező kommentje:

14:23: miután meg mondja hogy "nem" vagy 2-3 napig CSAK én keresem azt már visszautasításnak veszem.

remélem nem haragszol meg, hogy teljesen nem akarom lejáratni magam azzal hogy ráakaszkodok valakire..

2011. ápr. 22. 21:44
 13/39 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna:)

aranyosnak találnám először és mosolyognék rajta.

utána tovább nem érdekelne,és hamarosan megszűntetnénk a problémát:)

2011. ápr. 23. 04:27
 14/39 anonim ***** válasza:
18%

tegnap 12:44

Te is tömeglány vagy látszik!

Olyan baromságokat irsz hogy attól a falnak megyek..

A dolog egyszerü elsö benyomás alapján nem jössz be egy lánynak akkor annyi,és hiába vagy te az Atyaúristen lelkileg,meg rendes,meg ilyenek,akkorsem kellesz neki,mivel hogy a lány nem tekint rád pasiként,akivel eltudná képzelni hogy lefeküdne,mivel nem érzi benned azt a szexuális vonzalmat,igy aztán hiába vagy te kedves aranyos,megbizható,olyan ember aki tényleg mindig igazat mond és segit másokon,ez semmit nem ér hidd el..

2011. ápr. 23. 09:08
 15/39 anonim ***** válasza:
14%

"Mi jelent a nőt tisztelni?"

Erre a kérdésre a válasz hosszabb kifejtést igényel.

A nő természeti jellegénél fogva primitív ösztönlény.Leginkább a kutyához lehet hasonlítani.Kell neki egy falkavezér(férfi) akit tisztelhet,aki mellett biztonságban érezheti magát.Ha ráakad erre az emberre akkor ragaszkodik hozzá.Addig ragaszkodik hozzá amíg a férfi érezteti a dominanciáját felette.Ezt a férfi úgy tudja megtenni ha bizonyos kérdésekben(amelyekben véleménykülönbség alakul ki kettejük között)a saját akaratát erőlteti rá a nőre valamilyen módon.Ekkor szoktak menni a bunkózások,veszekedések,csetepaték.Amiből általában a domináns fél,tehát a férfi kerül ki győztesen.A nő ilyenkor kicsit haragszik,de hosszabbtávon ragaszkodni fog hozzá,hisz a tudatalattija azt sugalja hogy ez mellett a férfi mellett biztonságban van.A párkapcsolat így viszonylag egyben tud maradni.

Ellenkező esetben ha egy párkapcsban sokadik alkalommal is a nő erőlteti rá az akaratát a férfire.Akkor a nő szemében már nem lesz domináns fél a férfi.Ebből pedig következik hogy elvesztíti iránta a tiszteletét,nem fogja biztonságban érezni magát és a ragaszkodása is megszűnik egy idő után.Ilyen esetekben szokott megtörténni hogy a nő előbb-utóbb "lelép" egy másik fazonnal akiben megtalálja a domináns jellemvonásokat.Vagy pedig másik fazon híján a férfivel marad,de folyamatosan érezteti majd vele hogy már ő a domináns fél(lenézően beszél vele,parancsolgat...stb)a kapcsolatukban,ami egy férfi számára kész pokol. lehet.

"pl beszédben hol a határ szerintetek ami még belefér."

Mindenkinél máshol van a határ.Nem vagyunk egyformák.Van aki felett jobban kell éreztetni a dominanciát,van aki felett kevésbé.

"miért engedi meg valaki hogy pl párja úgy beszéljen vele mintha vmi alsóbb rendü lény lenne a másik?"

Mert erre van szüksége(legalábbis tudatalatt).Ha nem lenne erre szüksége akkor kilépne a párkapcsból.

"meg láttam forditott eseteket is.

szerintetek?"

Igen,ott már az a helyzet amit fentebb leírtam.A nő hamarossan lepattan vkivel,vagy következik a férfi számára gyötrelmes élet.

A nővel való párkapcsolat olyan mint a kutyatartás.A nőt meglepikkel kell magadhoz édesgetni(ékszerek,elegáns éttermi vacsorák,wellness hétvégék...stb)és így is kell megtartani.Viszont ez mellett éreztetni kell vele hogy nem egyenrangú fél a döntéshozatalban és az élet egyéb területein.Mert csak így lehet egy hosszabbtávú párkapcsot kialakítani.A kutyánál is ez van,a kutya hogy kedvet kapjon bizonyos elvégzendő dolgokhoz ahhoz ajándékokkal(finom falatok)kell rávenni.De ha a kutya elpofátlanodik és nem fogad szót akkor "helyre kell tenni".Hisz a kutya is ezt várja el a falkavezértől.

Amelyik férfi nem eszerint jár el az vagy örökre szűz marad vagy sosem tud majd túllépni a rövidtávú(hetes-hónapos)párkapcsolatokon.

2011. ápr. 23. 14:34
 16/39 anonim ***** válasza:
22 FFI vagyok és nem volt nemi kapcsolatom hölgyekkel, sem párkapcsolatom.
2011. ápr. 25. 18:54
 17/39 anonim válasza:

Szia! Szerintem ez ostobaság! Miért lenne visszataszító valaki, csak azért, mert szűz. Az én barátom 22 éves és ő is szűz volt, ennek ellenére nagyon szeretem őt és tisztelem is. :) Nagyon jól megvagyunk :)

18/L

2011. ápr. 25. 19:03
 18/39 anonim ***** válasza:

”Szerintem az gáz, hogy manapság az emberek nem várják ki az igazi szerelmet. Legtöbben nem tudják, milyen olyasvalakivel elveszíteni a szüzességed, akivel tiszta szívetekből szeretitek egymást, és egész életeket együtt akarjátok leélni.”

Szóval ha valaki nem képes átélni, vagy nem is hisz, az ilyen romantikus regényekben és tinimagazinokban szereplő vágyálomban, amit igaz szerelemnek nevezik, akkor maradjon is szűz, akár 30 éves koráig, csak, mert te nem fogod megbecsülni.

A legtöbben csak úgy szexelnek összevissza és nem tudják milyen SZERETKEZNI.

Tudom, hogy már nem sok lány van, aki a mai világban így gondolkodik, de én igen is úgy gondolom, hogy inkább várja meg a fiú a szerelmet, mert én például sokkal jobban megbecsülnék egy ilyen fiút.

”Szerencsére a barátom is csak egy lánnyal volt előttem, akivel 2 évig voltak együtt, úgyhogy egy komoly kapcsolatban veszítette el a szüzességét. És én már a 2. találkozásunkkor rákérdeztem, hogy szűz e még, és el is mesélte az egész sztorit.”

Húha. Ha már kettővel lett volna és csak pár hónapig lettek volna együtt, akkor már nem is kellett volna? Méghogy, ha szeretsz valakit akkor nem számít a múltja. Ezt mondják mindig a csajok.

„a szerelem számít, nem pedig, hogy milyen teljesítményt nyújtunk az ágyban.”

Hát persze. De ha nem jó a teljesítménye, akkor lehet ide visszajönni sírni, hogy jaj nincs orgazmusom, mit tegyek. A barátom biztosan nem szeret.

A hozzászólás többi érzelgős és értelmetlen mondatait inkább nem is minősítem. Szerintem nagyrészüket te sem hiszed el.

Méghogy nem számít az ágybeli teljesítmény. A szex nagyon fontos része nem csak egy kapcsolatnak, de az életnek is. Hiába hazudják egyesek az ellenkezőjét.

Az élet pedig nem egy hollywoodi nyáltenger, ahol a szereplők a mitikus igaz szerelmet hajszolják. Az emberek pedig nem üres fejű szappanopera sztárok, akik önmegtartóztatásban élnek.

2011. ápr. 25. 19:24
 19/39 anonim ***** válasza:

ma 19:24

Tuti hogy beteg vagy ember!

Tudod ha az igazira várnál és csak akkor vesztenéd el,akkor ha 60-évesen sem találnád meg az álitólagos igazit,akkor majd utána megtalálnád?

2011. ápr. 25. 19:28
 20/39 anonim ***** válasza:

"Miért lenne visszataszító valaki, csak azért, mert szűz."

Inkább fordítva: azért szűz, mert visszataszító. Nektek lányoknak csak a külső számít, szexben meg különösen.

2011. ápr. 25. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!